Constănțeanul supărat. Niciun senator n-a coborât vreodată-n cartier?! Ba da. Se întâmplă în Tomis Plus, unde o asociație de proprietari a dat în judecată un dezvoltator imobiliar

  • Despre absurditate urbanistică din cartierul Tomis Plus din Constanța s-a tot scris în ultimii an
  • Un bloc se ridică între alte două. Proiectul imobiliar de S+P+4E cu parcaje la subsol
  • Vecinii din zonă sunt nemulțumiți și reclamă pe rețelele sociale că dezvoltatorul imobiliar recurge la un șantaj
  • Au rămas fără curent electric 19 familii numai pentru că Asociația blocului a dat în judecată dezvoltatorul care construiește lipit de clădirea lor și altele două
  • Senatorul Remus Negoi, președintele USR Constanța a mers în cartierul pentru  a sta de vorbă cu locuitorii din zonă rămași fără curent electric
  • Parlamentarul spune că sunt încălcate norme de distanțare între clădiri și consideră că Prefectura are toate pârghiile să anuleze autorizația de construire
 
Despre absurditate urbanistică din cartierul Tomis Plus din Constanța s-a tot scris în ultimii an.
Studiu de caz: Un bloc se ridică între alte două. Proiectul imobiliar de S+P+4E cu parcaje la subsol a fost autorizat de Primăria Constanța prin autorizația de construire nr.300 din 17.02.2020.

Vecinii din zonă sunt nemulțumiți și reclamă pe rețelele sociale că dezvoltatorul imobiliar recurge la un șantaj.
“ Au rămas fără curent electric 19 familii numai pentru că Asociația blocului a dat în judecată dezvoltatorul care construiește lipit de clădirea lor și altele două.
A fost afectat doar blocul în cauză ceea ce face și mai clar șantajul. Pare incredibil dar este adevărat! Majoritatea locuințelor din cartier au apă și curent electric furnizat de acest dezvoltator. Mii de oameni sunt practic dependenți și pot fi santajați ca în acest caz. Prefectura are toate rapoartele și pârghiile necesare sa anuleze autorizația de construcție. Este evident chiar la fața locului că sunt încălcate norme de distanțare”, a scris revoltată  o constănțeancă care locuiește în zonă.
Femeia este membru USR, fapt care l-a determinat pe senatorul Remus Negoi, președintele USR Constanța să “coboare în cartier” și astfel, după 25 de ani, să contrazică celebrele versuri a băieților de la BUG Mafia!

Acesta a mers ieri în cartierul Tomis Plus, pentru  a sta de vorbă cu locuitorii din zonă rămași fără curent electric.
“Am înțeles că Prefectura are toate rapoartele necesare să anuleze autorizația de construcție a acelei enormități. Este evident chiar la fața locului că sunt încălcate norme de distanțare între clădiri”, a afirmat senatorul care a anunțat că va face sesizări către autoritățile abilitate.
Alături de Negoi, la întâlnirea cu locuitorii din Tomis Plus au participat și consilierii locali USR Plus – Dumitru Caragheorghe, Cristiana Popescu și Mihai Ochiuleț,
Prima concluzie a discuțiilor de ieri  este că primăria trebuie să preia străzile din cartier, un proces complex pentru care vor fi necesare întâlniri cu proprietarii terenurilor, furnizorii de utilități, etc.
 
Citește și:
Precizări ale Tomis Development SRL în contextul informațiilor apărute în spațiul public


Constănțeanul supărat. Verde Urban cheamă Inspectoratul de Stat în Construcții în cartierul Tomis Plus din Constanța

Constănțeanul supărat Absurditate urbanistică în cartierul Tomis Plus din Constanța. Un bloc se ridică între alte două betoane

Constănțeanul supărat “Vrem străzi asfaltate, trotuare, spații verzi, parcări, locuri de joacă pentru copii în cartierul Tomis Plus!”

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănțeanul supărat Lipsa iluminatului public, în zona podului de la Agigea, un pericol pentru cetățeni. Ce spun autoritățile?

26 Feb 2024 919

Constănțeanul supărat Refacerea gardului Cimitirului Central bugetat cu 18 milioane de lei! Primăria vrea să plătească 2.000 de euro pentru un metru liniar

18 Feb 2024 812

Constănțeanul supărat Acuzații la adresa Primăriei - „Lucrările din Inel 2 sunt făcute pe trotuar cu tevi deja corodate“

15 Feb 2024 1298

Constănțeanul Supărat! Incredibil ce măsuri au fost aplicate în cazul copacilor legați cu lanțuri pe strada Recoltei din cartierul Palazu Mare! (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Feb 2024 1035

Constănțeanul supărat. Stelian Ion, președintele USR Constanța „Chițac a dat undă verde defrișărilor și în parcul Tăbăcărie"!

07 Dec 2023 1353

Constănțeanul supărat Primăria Constanța, întrebată despre autorizațiile de construire pentru cartierul Baba Novac! „De ce plătim taxe?“

14 Nov 2023 1207

Constănțeanul supărat Cinci arbori sănătoși au fost tăiați pe strada Decebal din Constanța (VIDEO)

10 Nov 2023 1105

Constănțeanul supărat Ultima modă de treceri pentru pietoni, „inaugurată" pe Șoseaua Mangaliei!

29 Oct 2023 3472

Constănțeanul supărat Mai mulți locuitori din Tomis Plus reclamă dezvoltatorul pentru neplata apei. Ce spune avocatul acestora, Felicia Ovanesian?

26 Oct 2023 5423

Constănțeanul supărat Pe b-dul Lăpușneanu, pistele de biciclete trec prin stațiile de autobuz. Un constănțean a făcut reclamație la Poliție. Ce răspuns a primit?

25 Oct 2023 2509

Constănțeanul supărat Locuitorii de pe strada Recoltei din Palazu Mare, nemulțumiți că le-au fost smulși copacii plantați în fața caselor (GALERIE FOTO)

09 Oct 2023 2748

Constănțeanul supărat De 7 ani se luptă pentru un loc de parcare pentru persoane cu handicap. Primarul Constanței, reclamat la Avocatul Poporului! (DOCUMENT)

26 Sep 2023 1185

Constănțeanul supărat Strigăt de disperare al unei mămici - „Câinii comunitari au pus stăpânire pe cartierul Compozitorilor"!

22 Sep 2023 1988

Constănțeanul supărat Limitatoarele de viteză sunt de vină! Locuitorii de pe Bdul 1 Mai Vechi se plâng de faptul că nu se mai pot odihni din cauza vibrațiilor și a zgomotelor

19 Sep 2023 5397

Constănțeanul supărat Incompetența și nepăsarea Primăriei Constanța devin tot mai apăsătoare și periculoase

17 Sep 2023 1216