Constănțeanul supărat Orașul este gri. Pentru ce să vă mai ținem la primărie? (galerie foto)

  • În 20 de ani de conducere PSD, cu un buget de 180 milioane euro/an, prin vistieria Constanței au trecut minim 3 miliarde de euro strânși din taxe și impozite
  • Oamenii nu au uitat promisiunile electorale din 2016 și nici faptul că 50.000 de persoane au părăsit Constanța începând cu 2007

Constanța, un oraș autentic, cândva viu și colorat, devenit gri prin grija celor care îl gospodăresc.
Oamenii nu au uitat promisiunile electorale din 2016 și nici faptul că 50.000 de persoane au părăsit Constanța începând cu 2007, căutând un viitor mai bun, mai consistent și mai credibil.
“În 20 de ani de PSD, cu un buget de 180 milioane euro/an, prin vistieria Constanței au trecut minim 3 miliarde de euro strânși din taxe și impozite. Nu ne-am ales cu nimic din banii ăștia, trăim în continuare în orașul copilăriei noastre dar îmbătrânit, zbârcit, obosit, ponosit și pustiit. Nici un spital nou, nici o școală nouă, nici un muzeu nou”, susține A.Zamfirescu.

În acest context, constănțeanul supărat îi cere primarului Decebal Făgădău, să spună ce a făcut în ultimii 4 ani. Evident cu banii bugetului local?
Bărbatul spune că nu este suficient să justifici că banii au fost cheltuiți pe niște spoieli gri, ajustate cu cârpeli gri și pavate cu dale gri.

În imaginile care nu mai au nevoie de nicio explicație au fost surprinse treptele complexului din Tomis II, treptele de la Farul, dalele din peninsulă, stâlp, harababura din Tomis II, balconul hotelului Palace și dalele de pe Str. Vasile Canarache.

“Constanța nu se rezumă doar la niște intersecții cu capete de trotuar refăcute cu dale gri. Asemenea comuniștilor continuați să ne impuneți culoarea gri, lucrările voastre edilitare sunt gri, calitatea lucrărilor e gri, povestea cheltuielilor și a banilor e tot gri.
Cu voi Constanța are un viitor gri. Sunteti incompetenți, nu ne sunteți de nici un folos”, conchide constănțeanul supărat.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.