Constănțeanul supărat. Oriunde oprești mașina, plătești. Noul Regulament al parcărilor din municipiu va fi atacat în instanță!

  • Câțiva zeci de deținători de autoturisme din Constanța s-au reunit în mediul online în cadrul Grupului Civic de Dezbateri Cetățenești
  • Constănțenii sunt extrem de supărați pe autorități, după adoptarea noului Regulament privind parcările din oraș.
  • Aceștia susțin că în actualul context, povara fiscală a unei familii medii care locuiește în Constanța, care dețin cel puțin o mașină personală, se va dubla iar pentru alții, se va tripla, dacă dețin al doilea autoturism
  • Solicită sprijinul avocaților care vor și pot să se implice, în atacarea și suspendarea/anularea Regulamentului privind parcările din Constanța

Câțiva zezi de deținători de autoturisme din Constanța s-au reunit în mediul online în cadrul Grupului Civic de Dezbateri Cetățenești.
Pe lângă alte teme care țin de viața orașului, constănțenii sunt extrem de supărați pe autorități, după adoptarea noului Regulament privind parcările din oraș.
Aceștia susțin că în actualul context, povara fiscală a unei familii medii care locuiește în Constanța, (n.r. cei care dețin cel puțin o mașină personală), se va dubla iar pentru alții, se va tripla, dacă dețin al doilea autoturism.

“În ipoteza că avem și parcare de reședință și serviciul în zona zero chiar și în ipoteza abonamentului, facem niște calcule. Oare ni s-au dublat, triplat veniturile în ultimul an ca să plătim anual dublu/ triplu în conturile Primăriei. Nici nu vreau să mă aventurez să speculez ce vor face cu banii. Probabil alte sensuri unice ca să te învârți 2 km ca să ajungi undeva la distanță de 100 m. Actuala administrație s-a compromis în nici 6 luni”, scrie un constănțean supărat.
Oamenii din Grupului Civic de Dezbateri Cetățenești solicită sprijinul avocaților care vor și pot să se implice, în atacarea și suspendarea/anularea Regulamentului privind parcările, pe care ei îl consideră abuziv și îndreptat împotriva intereselor majorității locuitorilor Constanței.
După mini-vacanța de Paște, constănțenii își vor da întâlnire să stabilească detalii concrete și pașii până vor depune plângerea la instanțele de judecată.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

fara nume

12 May, 2021 16:02

Claudiu, lasa tu un nr. telefon si vei fi contactat.

Claudiu

04 May, 2021 12:22

Cum se poate lua legatura cu acest grup ? Cu siguranta sunt multi cei vor sa se alature acestei initiative.

Articole asemanatoare

Constănțeanul supărat Un copac înclinat din cartierul Km. 4-5 sperie locuitorii din zonă. Un bărbat a sesizat Primăria Constanța

08 Apr 2024 729

Constănțeanul supărat Un student la medicină și logodnica sa, lăsați în câmp, la Constanța, de șoferul Bolt! „Am fost lăsați în mijlocul câmpului, în mijlocul drumului...”

05 Apr 2024 2966

Constănțeanul supărat Primăria Constanța, întrebată despre autorizațiile de construire pentru cartierul Baba Novac! „De ce plătim taxe?“

14 Nov 2023 1245

Constănțeanul supărat Ultima modă de treceri pentru pietoni, „inaugurată" pe Șoseaua Mangaliei!

29 Oct 2023 3527

Constănțeanul supărat Pe b-dul Lăpușneanu, pistele de biciclete trec prin stațiile de autobuz. Un constănțean a făcut reclamație la Poliție. Ce răspuns a primit?

25 Oct 2023 2580

Aproape 250 de persoane fizice și juridice au depus o plângere prealabilă la Primăria Constanța. Este vizat proiectul „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului”(DOCUMENTE +FOTO)

19 Oct 2023 10471

Copaci legați cu lanțuri pe strada Recoltei 13 Bis din Palazu Mare. Locuitorii acuză o vecină, polițist local că ar făcut sesizări ca aceștia să fie tăiați! Aceasta neagă acuzațiile (FOTO +VIDEO)

11 Oct 2023 4548

Constănțeanul supărat Locuitorii de pe strada Recoltei din Palazu Mare, nemulțumiți că le-au fost smulși copacii plantați în fața caselor (GALERIE FOTO)

09 Oct 2023 2810

Constănțeanul supărat Strigăt de disperare al unei mămici - „Câinii comunitari au pus stăpânire pe cartierul Compozitorilor"!

22 Sep 2023 2026

Constănțeanul supărat Limitatoarele de viteză sunt de vină! Locuitorii de pe Bdul 1 Mai Vechi se plâng de faptul că nu se mai pot odihni din cauza vibrațiilor și a zgomotelor

19 Sep 2023 5441

Constănțeanul supărat Cetățenii din Costinești, la capătul răbdării din cauza lipsei sensului giratoriu de la intrarea în localitate! Primarul comunei susține că proiectul este în licitație la DRDP

22 Aug 2023 1141

Constănțeanul supărat Termele Romane sunt iar acoperite de bălării. Monumentul istoric este domeniul public al municipiului (VIDEO)

16 Aug 2023 1443

Constănțeanul supărat Cele 24 de staţii de biciclete sunt goale, iar aproximativ 400 de biciclete zac prin depozite! Vom pedala abia anul viitor!

08 Aug 2023 1630

Constănțeanul supărat. Duzii de pe bulevardul Tomis au fost tăiați cu ordin de la primar!

01 Aug 2023 2343

Constănțeanul supărat „Bombe amplasate la fiecare intrare de bloc pe strada Nicolae Grindeanu, care pot produce pagube irecuperabile”! (GALERIE FOTO +VIDEO)

31 Jul 2023 5738