Constanteanul suparat

Constănțeanul supărat Petiție depusă în urmă cu un an la cabinetul primarului, rămasă fără răspuns. Celebrii stâlpișori de pe strada Poporului rezistă!


 
  • În calitate de ales local a ținut zeci de ore de audiențe, atât la birou cât și pe teren
  • Consilierul PNL se declară dezamăgită de indiferența cu care opoziția este tratată de actuala administrație locală
  • O petiție depusă în urmă cu un an la cabinetul primarului din partea locuitorilor de pe strada Poporului a rămas fără răspuns
 
Liderul consilierilor locali municipali liberali, Adriana Arghirescu și-a depus raportul de activitate.
Alesul local spune că dincolo de cifre precum 393 de proiecte analizate și avizate de Comisia pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor omului și a libertăților cetățeanului pe care o conduce în Consiliul Local Constanța, raportul de activitate pentru anul 2019 ca și consilier local depus zilele acestea la Consiliul Local Constanța îi arată și zeci de ore de audiențe, zeci de ore în care a stat de vorbă cu locuitorii Constanței atât la birou cât și pe teren.
“Sunt dezamăgită în continuare de indiferența cu care ne tratează actuala administrație locală, de aroganța afișată față de constănțeni, de lipsa de reacție și implicare în problemele cetățenilor. Îmi aduc aminte că în urmă cu aproape un an depuneam o petiție la cabinetul primarului din partea locuitorilor de pe strada Poporului.
Aceștia solicitau atunci ca strada lor între Bdul Tomis-Victoria și Bdul Alexandru Lăpușneanu-Trocadero să fie cu sens unic și riveranii să poată parca pe lateralul străzii.
Oamenii spun că, de când s-au asfaltat trotuarele și s-au instalat celebrii stâlpișori, nu mai au unde să își parcheze mașinile. Ce credeți că s-a întâmplat cu petiția? Nimic!
Nimeni din aparatul actualului primar în frunte cu primarul Decebal Făgădău nu a dat doi bani pe problema oamenilor nici până la ora actuală.
Cum mai avem foarte puțin timp până la alegerile locale, vă invit, dragii mei, să continuați să îmi semnalați situații și probleme cu care vă confruntați în relația cu autoritățile locale din Constanța”, declară alesul local liberal.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

cetatean

19 Aug, 2020 11:11

daca nu sunt stalpisorii, onor locatarii isi parcheaza masinile pe trotuar. nu mai poti trece cu copii, cu carucioare, cu nimic.

Articole asemanatoare

Constănțeanul supărat O localnică din Peninsulă îi transmite primarului Făgădău că de gazon și asfaltare au nevoie toate cartierele. Fără vreo distincție (galerie foto)

19 Aug 2020 3936

Constănțeanul supărat Proiectul de reducere a eroziunii costiere a falezei de la Cazino "invită" cumva la aruncarea gunoaielor chiar la fața locului (galerie foto)

17 Jul 2020 1979

Constănțeanul supărat Cum puteți numi această amenajare drept pistă pentru biciclete? (galerie foto)

11 Jul 2020 1784

Constănțeanul supărat Malurile lacului Siutghiol devin proprietăți private iar salvarea lui începe să devină o utopie (galerie foto)

09 Jul 2020 2372

Constănțeanul supărat O instanță din București a anulat o HCL. Primăria nu mai poate da amenzi! Motivul pentru care spațiile verzi sunt invadate de mașini (galerie foto)

08 Jul 2020 2484

Constănțeanul supărat Cum au fost “tăiați” la rectificarea bugetară, 270.000 lei, bani destinați pentru PUG-ul, PUZ Peninsulă și PUZ Portul Tomis?(documente)

03 Jul 2020 1478

Constănțeanul supărat E jale în peninsulă Proprietarii teraselor pentru care nu se mai plătesc taxe s-au întins până la statuia lui Ovidiu (galerie foto)

29 Jun 2020 2375

Constănțeanul supărat Aici sunt banii dumneavoastră! Rezolvăm una, stricăm alta. “Orașul meu de mozaic” amputat cu stâlpișori

22 Jun 2020 2427

Constănțeanul supărat Orașul este gri. Pentru ce să vă mai ținem la primărie? (galerie foto)

19 Jun 2020 3215

Constănțeanul supărat Problema oamenilor străzii în Cartierul Faleză Nord

15 Jun 2020 1737

Constănțeanul supărat A proiectat Casa Albă, spitalul județean și nocturna stadionului. Arhitectul Ioan Pușchilă ar trebui să aibă o statuie în oraș!

11 Jun 2020 1949

Constănțeanul supărat În municipiul de la malul mării, spațiile verzi se irigă cu un camion și un furtun!

10 Jun 2020 1486

Constănțeanul supărat Nemulțumiri la final de mandat. Opoziția din CLM i-a trimis o scrisoare deschisă primarului Decebal Făgădău

08 Jun 2020 1543

Constănțeanul supărat Consiliului Județean aflat sub “patronajul” lui Horia Țuțuianu, permite operatorilor de transport să abuzeze de poziția lor pe piață

06 Jun 2020 3210

Constănțeanul supărat Locuitorii din zona Far reclamă mizeria și infracționalitatea crescută. Persoane fără adăpost s-au “cazat” între porțile 5 și 6 din municipiu (galerie foto)

05 Jun 2020 2042