Constănțeanul supărat Petiție pentru amenajarea unui sens giratoriu la intersecția B-dul Lăpușneanu – str. Suceava

  • După ultimele reconfigurări ale bulevardului Alexandru Lăpușneanu precum și cele din zona fostului sens giratoriu de la Dobrogea, constănțenii care locuiesc în cartierul Tomis Nord nu mai au nici un loc de întoarcere pentru autoturisme decât în Mamaia
  • Pentru fluidizare traficului în zonă, constanțenii suferă și sunt obligați să parcurgă distanțe inadmisibil de lungi pentru a ajunge acasă
  • Reprezentanții filialei Forța Dreptei Constanța au discutat cu locuitorii din cartierul Tomis Nord și în numele acestora au lansat o petiție prin care solicită Primăriei amenajarea unui sens giratoriu la intersecția străzii Suceava cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu, care să permită constănțenilor să întoarcă sau să ajungă mai repede la locuințele lor
 

 
După ultimele reconfigurări ale bulevardului Alexandru Lăpușneanu precum și cele din zona fostului sens giratoriu de la Dobrogea, constănțenii care locuiesc în cartierul Tomis Nord nu mai au nici un loc de întoarcere pentru autoturisme decât în Mamaia.

Pentru fluidizare traficului în zonă, constanțenii suferă și sunt obligați să parcurgă distanțe inadmisibil de lungi pentru a ajunge acasă.

Astfel, dacă ies din parcarea CityPark sau efectuează viraj dreapta de pe str. Soveja, pe Lăpușneanu către Dobrogea, constănțenii sunt obligați să meargă 2.5 km până la primul sens giratoriu din stațiunea Mamaia.

Reprezentanții filialei Forța Dreptei Constanța au discutat cu locuitorii din cartierul Tomis Nord și în numele acestora au lansat o petiție prin care solicită Primăriei amenajarea unui sens giratoriu la intersecția străzii Suceava cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu, care să permită constănțenilor să întoarcă sau să ajungă mai repede la locuințele lor.

Forta Dreptei Constanța a început strângerea de semnături în cartierul Tomis Nord pentru a sprijini comunitatea în acest demers.

Petiția poate fi semnată aici: https://campaniamea.declic.ro/petitions/salvati-traficul-constantei?source=messenger-share-button&utm_source=messenger&share=8b832a39-acb5-4b3a-895a-b7ea4c8d95fe&fbclid=IwAR0yPrtP0SU86jJp6Lytwec2ke_L3Vl77MgP95xYnUjPfajiGbRVsgJ2N1U.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Sute de persoane au semnat petiția inițiată de USR Constanța prin care invită cetățenii să îi ceară demisia primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac

 

 


Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănțeanul supărat Strigăt de disperare al unei mămici - „Câinii comunitari au pus stăpânire pe cartierul Compozitorilor"!

22 Sep 2023 1205

Constănțeanul supărat Limitatoarele de viteză sunt de vină! Locuitorii de pe Bdul 1 Mai Vechi se plâng de faptul că nu se mai pot odihni din cauza vibrațiilor și a zgomotelor

19 Sep 2023 4506

Constănțeanul supărat Cetățenii din Costinești, la capătul răbdării din cauza lipsei sensului giratoriu de la intrarea în localitate! Primarul comunei susține că proiectul este în licitație la DRDP

22 Aug 2023 735

Constănțeanul supărat Termele Romane sunt iar acoperite de bălării. Monumentul istoric este domeniul public al municipiului (VIDEO)

16 Aug 2023 913

Constănțeanul supărat Cele 24 de staţii de biciclete sunt goale, iar aproximativ 400 de biciclete zac prin depozite! Vom pedala abia anul viitor!

08 Aug 2023 1100

Constănțeanul supărat. Duzii de pe bulevardul Tomis au fost tăiați cu ordin de la primar!

01 Aug 2023 1926

Constănțeanul supărat „Bombe amplasate la fiecare intrare de bloc pe strada Nicolae Grindeanu, care pot produce pagube irecuperabile”! (GALERIE FOTO +VIDEO)

31 Jul 2023 5177

Constănțeanul supărat În ultimele luni, Vergil Chițac a inițiat cinci proiecte în avantajul unor investitori imobiliari sau politiceni controversați!

03 Jul 2023 3912

Mizerie de nedescris! Așa arată apa din lacul Tăbăcărie în zona Pescărie Mamaia

30 Jun 2023 1164

Constănțeanul supărat- „De ce pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu s-au creat casete pentru spații verzi, iar pe Șoseaua Mangaliei nu?“

28 Jun 2023 8645

Constănțeanul supărat. Arțarii din Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia, puși la pământ de drujbele firmei care lucrează pentru Primăria Constanța (GALERIE FOTO)

17 Jun 2023 3526

Constănțeanul supărat Stațiunea Mamaia, bombardată cu documentații de urbanism!

02 Jun 2023 1195

Constănțeanul supărat Plângeri la Primăria Constanța și la Garda de Mediu pentru copacii tratați cu dispreț de antreprenorii lucrărilor din municipiu (VIDEO)

31 May 2023 1140

Constănțeanul supărat. Noile giratorii de la intrarea în stațiunea Mamaia costă o mică avere „Confort Urban lucrează cu prețuri mai mari decât CNAIR"

23 May 2023 1245

Constănțeanul supărat S-a oprit căldura, deși temperaturile a 3 nopți consecutive sunt sub 10 grade!

20 Apr 2023 1095