Constănțeanul supărat. PUZ inițiat de proprietarul primului hotel acreditat NATO. Imobil de 21 de etaje construit la doi pași de plajă?⦁ Un investitor a inițiat un PUZ pentru un hotel de 21 de etaje în Mamaia
⦁ Acesta a fost prezentat ca un viitor simbol pentru stațiune - spune consilierul local de la USR PLUS, membru în Comisia de Urbanism a CLM, Cătălin Iacob
⦁ Planul Urbanistic Zonal a fost inițiat de societatea General Hotel Group din Sibiu
⦁ Firma are și un punct de lucru în stațiunea Mamaia
⦁ Societatea este controlată de Oprea Nicolae Carabulea care deține 99,96% din acțiuni și Glasnost International SRL
⦁ Societatea care deține și hotelul Ramada este fondator al Clubului de afaceri NATO de la Sibiu în contextul operaționalizării Comandamentului Multinațional

Un investitor a inițiat un PUZ pentru un hotel de 21 de etaje în Mamaia.

„Acesta a fost prezentat ca un viitor simbol pentru stațiune. Mă tot gândesc cum ar putea să devină un imobil de 21 de etaje construit la 2 pași de plajă un simbol", spune consilierul local de la USR PLUS, membru în Comisia de Urbanism a CLM, Cătălin Iacob.

Alesul local nu dă sanșe acestei investiții, cel puțin la nivelul comisiei de urbanism în care activează alături de alți aleși locali de la PNL și PSD.

Un alt constănțean supărat, îi dă dreptate alesului local. Bărbatul spune că: „În mizeria de beton și sticlă în care s-a transformat stațiunea, cea mai înaltă mizerie din beton și sticlă nu poate fi decât reprezentativă pentru cum s-a transformat Mamaia în ultimii 20 de ani".


Planul Urbanistic Zonal a fost inițiat de societatea General Hotel Group, înființată în 2008, cu sediul social în Sibiu.

Firma are și un punct de lucru în stațiunea Mamaia.

Obiectul de activitate al societății sunt „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare".

În ultimul an fiscal, firma a avut o cifră de afaceri de 12.888.380 lei, datorii de 64.328.348 lei și un profit în scădere cu 161% (-1.079.540 lei).

Societatea este controlată de Oprea Nicolae Carabulea care deține 99,96% din acțiuni și  Glasnost International SRL, cu sediul social în București, care deține 0.03 % din acțiuni.

Administratori ai societății sunt Octavian Dican și Roman Nicolae Fumurescu iar reprezentantul asociatului este Mariana Flucuș.
Societatea care deține și un hotel de patru stele în Sibiu sub franciza Ramada este fondator al Clubului de afaceri NATO de la Sibiu în contextul operaționalizării Comandamentului Multinațional NATO.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Constănțeanul supărat. Regulamentul trotinetelor electrice. Consultări publice, de sanchi. Părerile cetățenilor nu sunt luate în considerare!
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănțeanul supărat Medicul care i-a salvat viața pacientului Chițac îl acuză pe edilul Chițac de faptul că pune bețe în roate reluării activității Spitalului de Infecțioase. Iar în timpul astă mor oameni!

18 Oct 2021 4343

Constănțeanul supărat. Istoria abandonată în cetatea Tomisului. Monumente clasa A, fără proprietar

14 Oct 2021 1133

Constănțeanul supărat - „Vrea să ne distrugă"! Primăria se războiește cu administratorul restaurantului Rustic. I-a suspendat activitatea și a plouat cu amenzi

11 Oct 2021 8726

Risipă de bani publici în extrasezon. Coșurile de gunoi de 600 de euro bucata au împânzit stațiunea Mamaia

25 Sep 2021 4720

Constănțeanul supărat. Regulamentul trotinetelor electrice. Consultări publice, de sanchi. Părerile cetățenilor nu sunt luate în considerare!

09 Sep 2021 2347

Constănțeanul supărat. Un loc de parcare pentru care se plătește impozit a devenit inutilizabil din cauza Doreilor de la Confort Urban

03 Sep 2021 2734

Constănțeanul supărat. „Hollywood Walk of Fame. Am aflat cât ar urma să ne coste visul unei nopți de vară al unei minți tulburate și m-au luat durerile de cap"!

28 Aug 2021 3053

Constănțeanul supărat Cetățean deranjat de nerespectarea normelor sanitare la spațiile comerciale din zona Tomis II. Cine a primit amendă

27 Aug 2021 2267

Constănțeanul supărat. Un consilier local de la USR PLUS acuză proprietarul unei clădiri cu valoarea istorică că ar fi făcut modificări după bunul său plac!

21 Aug 2021 2094

Constănțeanul supărat. Un deputat PSD de la Constanța îi cere premierului Cîțu să rezolve problema traficului în sudul litoralului!

20 Aug 2021 2416

Constănțeanul supărat. Controalele primăriei să se facă utilizându-se bodycam-urilor din dotarea Poliției Locale. Așa vom ști care sunt „cu dedicație” și care nu!

18 Aug 2021 1810

Constănțeanul supărat. Secretarul Comisiei de Circulație din primărie s-a rățoit la un ales local USR. Pietonii, obligați să ocolească parcul din Tomis II

04 Aug 2021 3410

Constănțeanul supărat. „Ce primărie din lumea asta dă bani pentru o aplicație specială, doar pentru ea?“

29 Jul 2021 3409

Constănțeanul supărat. Degradarea pavelelor din zona veche a orașului trecută cu vederea de autorități! (galerie foto)

24 Jul 2021 1922

Constănțeanul supărat. Copacul ciuntit din “grădina” lui Chițac

19 Jul 2021 3193