Constănțeanul supărat. Remus Negoi, senator USR - „Chițac reînvie mofturile administrației Făgădău!"

  • În cadrul proiectului de rectificare bugetară aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal din luna iulie, Vergil Chițac le-a propus consilierilor să fie de acord cu diminuarea fondurilor de la capitolul sisteme de irigații cu aproape 385.000 lei, banii urmând să fie utilizați pentru ceasuri stradale de exterior
  • Decizia îl nemulțumește pe senatorul USR, Remus Negoi care atenționează asupra faptului că în timp ce peste 340.000 de lei au fost alocați pentru ceasuri stradale basilica din curtea "Colegiului Mihai Eminescu" a rămas fără bani
  • În 2019, până şi Făgădău, primarul de atunci, a retras proiectul de pe ordinea de zi
 
 

În cadrul proiectului de rectificare bugetară aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal din luna iulie, edilul municipiului Constanța, Vergil Chițac le-a propus consilierilor să fie de acord cu diminuarea fondurilor de la capitolul sisteme de irigații cu aproape 385.000 lei, banii urmând să fie utilizați pentru dotări urbane – ceasuri stradale de exterior.

Decizia îl nemulțumește pe senatorul USR, Remus Negoi care atenționează asupra faptului că în timp ce, consilierii PNL-PSD au votat pentru achiziția de ceasuri stradale în valoare de 343 000 lei, basilica din curtea "Colegiului Mihai Eminescu" a rămas fără bani.
 
“Ireală reînviere a mofturilor lui Făgădău! În 2019 am luat cuvântul în şedința Consiliului Local Constanța, împotriva acestui aberant proiect al achiziției de ceasuri stradale de 80.000 euro. Țin minte că am spus că, atâta timp cât avem multe alte priorități, nu ne putem gândi la aruncat banii pe tichii de mărgăritar ale chelului.

Până şi Făgădău, primarul de atunci, a retras inutilul proiect de pe ordinea de zi.

Consilierii PSD (nicio pretenție de la ei) au reînviat un proiect de suflet (inutil) al lui Făgădău cu ajutorul votului consilierilor PNL”, afirmă senatorul USR constănțean.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Constănțeanul supărat. „Ce primărie din lumea asta dă bani pentru o aplicație specială, doar pentru ea?“

Consilierii locali votează rectificarea bugetară! Se alocă fonduri pentru reabilitarea sau repararea unor imobile emblematice aflate în patrimoniul municipiului Constanța (document)


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănțeanul supărat. Chițac anunță construirea de noi parcuri cu sprijinul specialiștilor Ordinului Arhitecților din România. Arhitectul Bălan spune că nu s-a primit invitația, dar 2022 abia începe!

31 Dec 2021 1937

Constănțeanul supărat. „Administrația Chițac nu a auzit de cartierul nostru. În acest ritm, Baba Novac, numai are nicio șansă" (GALERIE FOTO)

14 Dec 2021 3930

Constănțeanul supărat. Împreună salvăm Peninsula! O nouă campanie de strângere de semnături pentru anularea Regulamentului

08 Dec 2021 1839

Constănțeanul supărat. Poveste de groază din Peninsulă. Femeia vorbește despre cum a fost însoțită prin întuneric de un necunoscut … „avea în mână un obiect ca un baston”

01 Dec 2021 9500

Constănțeanul supărat. „Avem luminițe de Crăciun, dar ne permitem luxul să ținem pe tușă echipa de cadre medicale de la Boli Infecțioase care tratează Covid 19"

27 Nov 2021 2369

Constănțeanul supărat Ambulanța, împiedicată să intre în zona Peninsulară a municipiului Constanța? Ce spun reprezentanții SAJ

24 Nov 2021 2180

Constănțeanul supărat „În Peninsulă oamenii trăiesc parcă în Evul Mediu. Intră cine poate, nu mai iese nimeni de teamă că nu mai intră iar!”

18 Nov 2021 3580

Constănțeanul supărat. USR îi cere primarului Chițac anularea urgentă a contractului de un million de euro pentru beculețele de sărbători!

15 Nov 2021 2994

Constănțeanul supărat. Regulamentul privind accesul auto trebuie modificat. E nevoie de un pas spre ieșirea din ruină și haos a Peninsulei

06 Nov 2021 2031

Constănțeanul supărat Medicul care i-a salvat viața pacientului Chițac îl acuză pe edilul Chițac de faptul că pune bețe în roate reluării activității Spitalului de Infecțioase. Iar în timpul astă mor oameni!

18 Oct 2021 5275

Constănțeanul supărat. Istoria abandonată în cetatea Tomisului. Monumente clasa A, fără proprietar

14 Oct 2021 2912

Constănțeanul supărat - „Vrea să ne distrugă"! Primăria se războiește cu administratorul restaurantului Rustic. I-a suspendat activitatea și a plouat cu amenzi

11 Oct 2021 9556

Constănțeanul supărat. PUZ inițiat de proprietarul primului hotel acreditat NATO. Imobil de 21 de etaje construit la doi pași de plajă?

16 Sep 2021 3302

Constănțeanul supărat. Regulamentul trotinetelor electrice. Consultări publice, de sanchi. Părerile cetățenilor nu sunt luate în considerare!

09 Sep 2021 2896

Constănțeanul supărat. Un loc de parcare pentru care se plătește impozit a devenit inutilizabil din cauza Doreilor de la Confort Urban

03 Sep 2021 3277