Constănțeanul supărat. Remus Negoi, senator USR - „Chițac reînvie mofturile administrației Făgădău!"

  • În cadrul proiectului de rectificare bugetară aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal din luna iulie, Vergil Chițac le-a propus consilierilor să fie de acord cu diminuarea fondurilor de la capitolul sisteme de irigații cu aproape 385.000 lei, banii urmând să fie utilizați pentru ceasuri stradale de exterior
  • Decizia îl nemulțumește pe senatorul USR, Remus Negoi care atenționează asupra faptului că în timp ce peste 340.000 de lei au fost alocați pentru ceasuri stradale basilica din curtea "Colegiului Mihai Eminescu" a rămas fără bani
  • În 2019, până şi Făgădău, primarul de atunci, a retras proiectul de pe ordinea de zi
 
 

În cadrul proiectului de rectificare bugetară aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal din luna iulie, edilul municipiului Constanța, Vergil Chițac le-a propus consilierilor să fie de acord cu diminuarea fondurilor de la capitolul sisteme de irigații cu aproape 385.000 lei, banii urmând să fie utilizați pentru dotări urbane – ceasuri stradale de exterior.

Decizia îl nemulțumește pe senatorul USR, Remus Negoi care atenționează asupra faptului că în timp ce, consilierii PNL-PSD au votat pentru achiziția de ceasuri stradale în valoare de 343 000 lei, basilica din curtea "Colegiului Mihai Eminescu" a rămas fără bani.
 
“Ireală reînviere a mofturilor lui Făgădău! În 2019 am luat cuvântul în şedința Consiliului Local Constanța, împotriva acestui aberant proiect al achiziției de ceasuri stradale de 80.000 euro. Țin minte că am spus că, atâta timp cât avem multe alte priorități, nu ne putem gândi la aruncat banii pe tichii de mărgăritar ale chelului.

Până şi Făgădău, primarul de atunci, a retras inutilul proiect de pe ordinea de zi.

Consilierii PSD (nicio pretenție de la ei) au reînviat un proiect de suflet (inutil) al lui Făgădău cu ajutorul votului consilierilor PNL”, afirmă senatorul USR constănțean.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Constănțeanul supărat. „Ce primărie din lumea asta dă bani pentru o aplicație specială, doar pentru ea?“

Consilierii locali votează rectificarea bugetară! Se alocă fonduri pentru reabilitarea sau repararea unor imobile emblematice aflate în patrimoniul municipiului Constanța (document)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănțeanul supărat Un copac înclinat din cartierul Km. 4-5 sperie locuitorii din zonă. Un bărbat a sesizat Primăria Constanța

08 Apr 2024 807

Constănțeanul supărat Un student la medicină și logodnica sa, lăsați în câmp, la Constanța, de șoferul Bolt! „Am fost lăsați în mijlocul câmpului, în mijlocul drumului...”

05 Apr 2024 2989

Constănțeanul supărat Primăria Constanța, întrebată despre autorizațiile de construire pentru cartierul Baba Novac! „De ce plătim taxe?“

14 Nov 2023 1252

Constănțeanul supărat Ultima modă de treceri pentru pietoni, „inaugurată" pe Șoseaua Mangaliei!

29 Oct 2023 3536

Constănțeanul supărat Pe b-dul Lăpușneanu, pistele de biciclete trec prin stațiile de autobuz. Un constănțean a făcut reclamație la Poliție. Ce răspuns a primit?

25 Oct 2023 2589

Constănțeanul supărat Locuitorii de pe strada Recoltei din Palazu Mare, nemulțumiți că le-au fost smulși copacii plantați în fața caselor (GALERIE FOTO)

09 Oct 2023 2822

Constănțeanul supărat Strigăt de disperare al unei mămici - „Câinii comunitari au pus stăpânire pe cartierul Compozitorilor"!

22 Sep 2023 2036

Constănțeanul supărat Limitatoarele de viteză sunt de vină! Locuitorii de pe Bdul 1 Mai Vechi se plâng de faptul că nu se mai pot odihni din cauza vibrațiilor și a zgomotelor

19 Sep 2023 5449

Constănțeanul supărat Cetățenii din Costinești, la capătul răbdării din cauza lipsei sensului giratoriu de la intrarea în localitate! Primarul comunei susține că proiectul este în licitație la DRDP

22 Aug 2023 1149

Constănțeanul supărat Termele Romane sunt iar acoperite de bălării. Monumentul istoric este domeniul public al municipiului (VIDEO)

16 Aug 2023 1453

Constănțeanul supărat Cele 24 de staţii de biciclete sunt goale, iar aproximativ 400 de biciclete zac prin depozite! Vom pedala abia anul viitor!

08 Aug 2023 1637

Constănțeanul supărat. Duzii de pe bulevardul Tomis au fost tăiați cu ordin de la primar!

01 Aug 2023 2350

Constănțeanul supărat „Bombe amplasate la fiecare intrare de bloc pe strada Nicolae Grindeanu, care pot produce pagube irecuperabile”! (GALERIE FOTO +VIDEO)

31 Jul 2023 5750

Constănțeanul supărat În ultimele luni, Vergil Chițac a inițiat cinci proiecte în avantajul unor investitori imobiliari sau politiceni controversați!

03 Jul 2023 4492

Constănțeanul supărat- „De ce pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu s-au creat casete pentru spații verzi, iar pe Șoseaua Mangaliei nu?“

28 Jun 2023 9178