Constănțeanul supărat Unde se află groapa de gunoi improvizată a Primăriei Constanța (foto)


Știați că deșeurile strânse din centrul Constanței sunt duse la periferie și depozitate într-o groapă de gunoi improvizată și fără autorizație, fix lângă Adăpostul pentru Animale al Primăriei? Mașinile de la spații verzi dar și ale contractorilor Primăriei depozitează aproape zilnic deșeuri rezultate din "toaletarea" copacilor și nu numai – scrie Valentin Jalbă din Constanța.
Grămezile de gunoi trec uneori chiar de axul central al drumului public. Periodic, gunoiul este mutat pentru a face loc pentru următoarele transporturi de deșeuri, mai afirmă bărbatul care adaugă că a sesizat și Poliția Locală.

“Prima sesizare am făcut-o pentru prima oară acum aproape un an. Nimic nu s-a schimbat intre timp. Am trimis poze și informații din nou acum 2 săptămâni și iar astăzi. De fiecare dată primesc următorul răspuns: Aspectele semnalate de către dumneavoastră au fost transmise serviciului abilitat. Probabil "serviciul abilitat" îl reprezintă serviciul Spații Verzi, cei care folosesc groapa de gunoi improvizată.



Am avut conversații telefonice cu cei de la Poliția Locală. M-au sfătuit sa trimit mail cu detaliile către o adresă a Primăriei. Voi face și asta. Dar cum rămâne cu faptul că Primăria a fost informată de mine încă din iunie 2019 și groapa de gunoi ilegală funcționează în continuare?

Acum câteva zile gunoiul a fost iar mutat, iar de ieri au reapărut mașinile care varsă iar gunoi”, conchide constănțeanul supărat.
Am întrebat municipalitatea care este situația în zona indicate de constănțean. “Tot felul de agenți economici și persoane fizice depozitează deșeuri pe domeniul public de lângă terenul pe care l-am pus la dispoziție pentru prestatorii noștri. Problema este că locul nu este împrejmuit corespunzător, dar acest lucru se va întâmpla. Și Primăria a sesizat Poliția Locală, s-au dat amenzi. Soluția este împrejmuirea acelui teren”, susțin reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursa foto: facebook.com/ValentinJalba
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Promenadă cu pistă de biciclete pe plaja Modern, din Constanța! Agorapolis SRL elaborează documentația (DOCUMENT+GALERIE FOTO)

29 Mar 2023 4667

Administratorii Sport Turism și Garden Shop Services, fosta Pomacost au cerut primăriei Constanța rezilierea contractelor de toaletare a copacilor şi a spaţiilor verzi

12 Dec 2020 5237

Serviciul Gestionare Spații Verzi continuă montarea rulourilor de gazon pe bulevardul Mamaia, din Constanța

21 Aug 2020 1631

Primăria Constanța a plantat flori perene în scuarurile și fâșiile stradale din oraș

19 Jun 2020 2412

Unde acționează reprezentanții Primăriei Constanța pentru efectuarea curățeniei pe străzile din oraș

04 Jun 2020 1664

Primăria Constanța împreună cu angajații Polaris continuă acțiunile de curățenie în municipiu

27 May 2020 1774

Primăria Constanța Continuă acțiunile de înfrumusețare a orașului

23 Apr 2020 1883

Primăria Constanţa a început plantările de toamnă. Iată zonele vizate de lucrătorii de la Spaţii Verzi

09 Oct 2019 2239

Continuă lucrările de igienizare şi cosit în cartierele din oraşul Constanța

30 May 2019 1548

Mai avem nevoie şi de iarbă… În Constanţa se plantează arbuşti ornamentali

05 Apr 2019 1709

Direcţia Generală de Asistenţă Socială Constanţa cumpără serviciul de întreţinere a spaţiilor verzi (document)

18 Mar 2019 2082

Constanța. Serviciul Gestionare Spații Verzi, acțiune de toaletare a arborilor pe traseul mijloacelor de transport în comun (galerie foto)

20 Feb 2019 1545

Constanța. Serviciul Gestionare Spații Verzi, acțiune de toaletare a arborilor de pe marginea străzilor (galerie foto)

25 Jan 2019 1641

Continuă lucrările de toaletare a arborilor în Constanța

22 Jan 2019 1695

Licitația pentru Registrul spațiilor verzi din Constanța, contestată de o firmă din București. Ce a decis CNSC (document)

31 Dec 2017 2764