Constanteanul suparat

Constănţenii cer reabilitarea tuturor trotuarelor. Ce se întâmplă odată cu modernizarea lor. Toţi şoferii vor fi afectaţi (galerie foto)

Primăria Constanţa anunţă constant, de o perioadă, faptul că sunt asfaltate străzile şi refăcute trotuarele de pe mai multe artere din municipiu. De altfel, aspectul oraşului prinde contur de la o lună la alta, mai ales că trotuarele sunt delimitate de stâlpişori, pentru a nu mai permite autoturismelor să fie parcate pe trotuare.
 
Totuşi, mulţi constănţeni sunt nemulţumiţi de faptul că există zeci, chiar sute de trotuare ce nu sunt avute în vedere de Primărie. Un astfel de exemplu a fost dat de un cititor al cotidianului ZIUA de Constanţa, care a precizat că în zona fostelor angrouri, pe strada Comarnic, nu a fost văzut picior de muncitor al Primăriei. Oamenii cer, astfel, intervenţia municipalităţii pentru rezolvarea problemei trotuarului.
 
„Rog persoanele responsabile să ia în considerare şi străzile unde acestea nu locuiesc sau pe care nu se plimbă în mod frecvent. Vă propun spre analiză şi reabilitare trotuarele de pe strada Comarnic, zona fostelor angrouri. S-au construit multe case în zonă, dar Primăria Constanţa este total absentă din peisaj. Chiar aşa de greu şi de scump este să refaci un trotuar? Chiar nu vreţi să lăsaţi ceva bun în urma voastră?! De ce va bateţi joc de cetăţeni, de unde vine ignoranţa voastră?!”, este mesajul unui constănţean, transmis cotidianului ZIUA de Constanţa.
 
Primăria Constanţa a punctat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, prin reprezentantul Adriana Deoancă, faptul că toate trotuarele din oraş sunt luate în considerare. „Vor fi reabilitate, rând pe rând, toate trotuarele din oraş, inclusiv cel de pe strada Comarnic, însă în timp. Ceea ce este important este că oamenii trebuie să înţeleagă că, odată reabilitat trotuarul, vor fi montaţi stâlpi pentru delimitarea şoselei de trotuar, ceea ce înseamnă că nu vor mai putea parca maşina pe trotuar”, a precizat Adriana Deoancă.
 
Aşadar, în majoritatea zonelor din oraş, oamenii îşi urcă autoturismele pe trotuar, din lipsa spaţiului din propria curte sau de teamă ca acestea să nu fie atinse de alte maşini. Însă, odată ce vor fi modernizate trotuarele, locurile de parcare improvizate vor dispărea.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Pisica Iulica

15 Aug, 2019 11:27

Va multumesc din suflet pentru prezentarea cazului semnalat de catre mine! Pacat ca nu ati mers mai departe de angrouri in zona unde s au construit case noi. Oricum, pozele sunt suficient de elocvente. Sunt sigur ca cei de la Primarie habar nu aveau de situatie desi le-am semnalat problema in urma cu un an si ceva. Raspunsul venit atunci a fost ca aceasta strada nu este prevazuta pentru reabilitare in urmatorii ani. Curios este ca acum spun contrariul...

Articole asemanatoare

Primăria Constanța, mesaj pentru șoferii care parchează autoturismele pe trotuar (galerie foto)

19 Sep 2019 7782

Primăria Constanţa Se lucrează intens la reabilitarea trotuarelor din oraș

11 Sep 2019 557

UPDATE Accident rutier grav în Mamaia. O maşină răsturnată. Două victime. Gardul de la Aqua Magic făcut praf. Şoferul este băut (galerie foto+video)

05 Aug 2019 16184

Tensiuni în cartierul Compozitorilor „Strada are un singur trotuar. Ieşim direct în carosabil!“ Ce spune Primăria Constanţa

29 Jul 2019 2277

Judeţul Tulcea Femeie, lovită pe trotuar de un şofer băut şi fără permis

18 Jul 2019 559

Minorul care a condus un autoturism la Medgidia şi a intrat într-un grup de persoane, arestat preventiv pentru 30 de zile

14 Jul 2019 3037

Accident grav la Medgidia provocat de un minor. Doi morţi. Suspectul a fost reţinut

13 Jul 2019 1840

UPDATE Un minor aflat la volan, a intrat într-un grup de persoane, în Medgidia. Două femei și-au pierdut viața (galerie foto+video)

12 Jul 2019 26051

UPDATE. Accidente rutiere grave, în Constanţa, pe aceeaşi stradă. Două victime, una încarcerată. O maşină răsturnată (galerie foto+video)

12 Jul 2019 12626

Atenţie, constănţeni! Se reabilitează trotuarele pe un tronson important din municipiu

28 Jun 2019 799

Pieton rănit grav de o mașină care a intrat pe trotuar. Șoferul a fugit de la fața locului

18 Jun 2019 1028

LIVE VIDEO Constanţa. Pachet suspect pe bulevardul Tomis, în faţă la ING Bank. Poliţiştii au încercuit zona (galerie foto+video)

14 Jun 2019 12858

Revista presei locale

14 Jun 2019 689

Autospecială de poliție în misiune, implicată într-un accident rutier. O femeie a fost rănită

02 May 2019 537

Incendiu violent la Timișoara. O tonă de deșeuri, cuprinsă de flăcări. Focul a distrus mai multe mașini parcate

23 Apr 2019 418