Constănțeanul supărat Un fost primar al Constanței se judecă cu Primăria după ce i-a fost ridicată mașina



Fostul primar al municipiului Constanța, Corneliu Neagoe se judecă cu Primăria Constanța, după ce i-a fost ridicată mașina.

Neagoe susține că autoturismul era parcat regulamentar, însă cu toate acestea ar fi fost ridicat „în urma unei reclamații făcute de un vecin".

Fostul edil povestește că „după aproape două luni, Judecatoria Constanța i-a comunicat data procesului, care va avea loc pe 5 mai ora 10.00.  Comunicarea este însoțită și de o fotografie făcută de un polițist local care arată clar că intrarea în parcare nu a fost obstrucționată. Mai mult masina mea nu apare în această fotografie, cu toate acestea juristul Primăriei Constanța îmi comunică că nu am calitate procesuală, deoarece fapta a fost făcută de sotția mea. Proprietarul autoturismul sunt eu, dovadă talonul mașinii . De unde să fi știut juristul Primăriei că fapta a fost făcută de soția mea ? Probabil așa i-a spus comunicat informatorul, cel care a făcut reclamația. Ce credeți? Voi câștiga procesul? Probabil nu aveți cum să spuneți că nu îl voi câștiga . Eu am încă rezerve pentru că am mai pierdut un proces cu Poliția rutieră, deși aveam dreptate . Mai vorbim după 5 mai. Indiferent dacă voi câștiga sau nu, domnul primar ar trebui să dea afară atât juristul cât și polițista locală", a scris fostul edil pe pagina sa de Facebook.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doctorul Constantin Pacea, condus astăzi pe ultimul drum

18 Jul 2020 2419

Constanța Doctorul Constantin Pacea s-a stins din viață!

16 Jul 2020 13620

Doliu în lumea medicală din Constanța. Un cunoscut medic s-a stins din viață

09 Nov 2018 16982

Surpriza sondajului Jumătate dintre respondenţi cred că Mazăre este primarul ales al Constanţei care a făcut lucruri notabile pentru municipiu

31 Jul 2017 3962

UPDATE A murit medicul Victorian Păștilă

19 Aug 2016 6932