Constanteanul suparat

UPDATE Copiii de la Grădinița 53 de la Poarta 6 au îngheţat în clase

Copiii de la Grădinița nr 53 de la Poarta 6 au îngheţat, zilele acestea, în clase, întrucât nu s-a dat căldură.

O mămică ne-a sesizat că toţi copiii au mâinile îngheţate. „Sunt curioasă dacă azi caloriferele vor fi calde sau nu”, ne spunea mămica.

În acest context, am contactat-o pe directoarea Grădiniței nr 53, care a confirmat informaţia.

 

„Noi suntem racordaţi la centrala Liceului Navrom, care a înregistrat o avarie ce este în curs de remediere. În cursul zilei de astăzi, vom primi căldură”, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, directoarea Grădiniței nr 53.


UPDATE 1, ora 13.28

În urma acestui articol, am fost sesizaţi că nu este căldură nici la Liceul „Lucian Blaga”. Pentru a afla dacă este vorba, şi în acest caz, de o avarie, am sunat la directoarea Iuliana Linea.
 


„Nu avem înregistrată nicio avarie. Este adevărat, nu avem încă căldură, probabil de săptămâna viitoare. Nu este frig, copiii sunt în tricou”, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Iuliana Linea.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

anonim

20 Oct, 2016 14:12

Nu este caldura la gradinita nici acum. Cei de la Navrom au spus ca saptamana viitoare, incepand cu luni, va fi. Este inadmisibil ca o gradinita cu prog prelungit sa fie racordata cu un liceu, care da drumul la caldura cand are chef si opreste tot cand are chef! Bataie de joc!!!

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.