Tensiuni în cartierul Compozitorilor „Strada are un singur trotuar. Ieşim direct în carosabil!“ Ce spune Primăria Constanţa

Constănţenii care locuiesc pe strada Alexandru Bogza din cartierul Compozitorilor sunt nemulţumiţi de lucrările executate de societatea Confort Urban SRL la trama stradală. Oamenii sunt revoltaţi că strada respectivă va avea un singur trotuar, iar cei care locuiesc pe partea opusă vor ieşi direct pe carosabil, printre maşini.
 
„A început decopertarea străzii Alexandru Bogza din cartierul Compozitorilor din municipiul Constanţa. Vă rog să treceţi să vedeţi cum se sapă şi în ce fel este proiectată această asfaltare. Vom ieşi direct în stradă. Ea are un singur trotuar, doar pe o parte, pe cealaltă parte strada trece pe lângă poartă. Nu mai putem planta un pom, nu zic de copiii care vor să se joace afară. Va mulţumesc“, ne-a sesizat un constănţean.
 
Reprezentanţii Primăriei Constanţa ne-au explicat situaţia străzii şi a lucrărilor care se desfăşoară în prezent. „În zona respectiva s-a desfăşurat un proiect cu fonduri europene privind iluminatul stradal. La acel moment s-a făcut cadastrul pe drumul vechi de exploatare. În acest moment, se execută lucrări de întreţinere a zonei şi se lucrează la noul cadastru. Se vor face măsurători şi se vor face şi trotuare. De asemenea, va trebui ca locuitorii de pe această stradă să mai cedeze din curţi, pentru a se putea face trotuarele“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Ionela Bărboi, inspector în cadrul Primăriei Constanţa.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O nouă societate, înființată recent la Constanța. Cu ce se ocupă și cine este fondator

09 Jan 2024 725

Pieton implicat într-un accident rutier în municipiul Constanța

25 Feb 2023 1007

Condiții de circulație îmbunătățite pe strada Alexandru Bogza din Constanța (galerie foto)

06 Jan 2020 1795

Străzi din cartierul Compozitorilor, în reabilitare. Confort Urban a primit răspuns de la APM Constanța

20 Aug 2018 3847

Aseară. Celebru actor român secerat de un atac cerebral în plină stradă. A fost dus urgent la spital (video)

25 Sep 2015 3061

Un imobil "răsare" pe strada Alexandru Bogza din Constanţa

11 Nov 2014 2760

Accident pe strada Alexandru Bogza Pieton lovit de maşină, la Constanţa

04 Jul 2014 1616