UPDATE O plajă din Eforie Sud, sufocată de gunoaie! ABADL promite controale

Gunoaiele au devenit o prezenţă neplăcută pe plajele litoralului românesc.
 
Un constănţean din Eforie Sud ne-a sesizat că, de câteva săptămâni, locuitorii de pe strada Mihai Viteazu se confruntă cu această problemă. Este vorba despre mai multe gunoaie menajere care au fost aruncate pe plajă. De altfel, problema nu este nouă în zonă. În ediţia din 8 octombrie 2015, cotidianul ZIUA de Constanţa a publicat articolul „Oamenii sunt disperaţi. Un paradis plin de gunoaie, pe o plajă de la Eforie Sud (galerie foto)“, în care a fost semnalată aceeaşi situaţie.
 
Precizăm că este vorba despre o plajă situată în partea de sud a localităţii Eforie Sud, după Capul Turcului, mergând spre Tuzla. La respectiva plajă se poate ajunge atât cu maşina, cât şi pe jos, mergând pe prelungirea străzii Mihai Viteazu. Mai trebuie să precizăm că este vorba despre o plajă neamenajată. Plajele aparţin ABADL, care ar trebui să se ocupe şi de igienizarea lor.
 
I-am contactat pe reprezentanţii ABADL, cărora le-am prezentat situaţia. Purtătorul de cuvânt al ABADL, Marieta Iorga, a declarat că, în cursul zile de azi, o echipă de la Administraţia Bazinală se va deplasa pe teren, pentru a vedea cui aparţine plaja respectivă. „Nu ştim exact a cui este plaja. Este a ABADL sau a Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură“, a precizat Marieta Iorga, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa.

Sursa foto: ZIUA de Constanta


UPDATE. În urma verificărilor, purtătorul de cuvânt al ABADL, Marieta Iorga, a precizat că respectiva plajă aparţine Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură.

Citeşte şi:

Oamenii sunt disperaţi Un paradis plin de gunoaie, pe o plajă de la Eforie Sud (galerie foto)

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gunoaie pe plaja de la Eforie Nord! Furtuna puternică face ravagii (FOTO+VIDEO)

17 Aug 2023 1091

Oamenii sunt disperaţi Un paradis plin de gunoaie, pe o plajă de la Eforie Sud (galerie foto)

08 Oct 2015 2261