50 de viziere, donate de echipa de robotică a Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța, secţiei ATI a Spitalului Județean (galerie foto)

Echipa de robotică a Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța s-a alăturat altor echipe ale unor școli din județ în efortul de susținere a celor care zilele acestea se găsesc în prima linie în lupta împotriva Coronavirusului.

„Astfel, după ce au experimentat mai multe soluții de producere cu ajutorul imprimantei 3D a vizierelor de protecție, în data de 17.04.2020 au făcut prima livrare: 50 de viziere pentru secția ATI a Spitalului Județean Constanța. Coordonatoarea cercului de robotică, prof. Claudia Dumitrache, împreună cu elevul Coroi Cristian, din clasa a XII-a, s-au ocupat de producerea și distribuirea primului lot, urmând ca în perioada următoare activitatea să continue, chiar dacă nu se pot mobiliza mai mulți elevi și profesori, în condițiile de distanțare socială existentă. Suntem conștienți că acest gest este doar o picătură în multitudinea de nevoi ale cadrelor medicale dar în același timp suntem convinși că orice gest acum este important!“, a transmis  prof. Andra Șandru, directorul Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța.

Surtsa foto: Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

MApN Donație de materiale de protecție sanitară către Ministerul Apărării din Republica Moldova

19 Jan 2023 1104

Guvernul României trimite în Ucraina măști chirurgicale, combinezoane și viziere (DOCUMENTE)

21 May 2022 1489

Materiale de protecție sanitară, donate Ministerului Apărării al Republicii Moldova

06 Jan 2021 1681

#ConstantaEsteBine Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități Sucursala Constanța sprijină eroii care se luptă cu pandemia! (galerie foto)

12 May 2020 2401

#ConstantaEsteBine Viziere pentru personalul sanitar, confecționate de membrii Cercului de Robotică al Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida" din Constanța

18 Apr 2020 3686

Donații de echipamente. Continuă eforturile pentru consolidarea platformei de suport social - Împreună Constanța

10 Apr 2020 1521

Consilierii județeni PNL, donație către UPU din cadrul Spitalului Județean Constanța „Toți banii programați pentru evenimente să meargă către spitale”

07 Apr 2020 4177