Coronavirus - ultimele stiri despre epidemia de coronavirus

Bogdan Huțucă (PNL), despre vizita ministrului Sănătății la Constanța


Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a făcut câteva precizări despre vizita ministrului Sănătății la Constanța:

"În momentele cele mai dificile, este important să rămânem calmi și raționali și să respingem orice formă de manipulare care instigă la ură și la dezbinare. Am văzut cum sunt aruncate în spațiul public, în mod total irespinsabil, informații care susțin că la Constanța este focar alimentat de repatrieri. Vă rog să nu aruncați informații false, nedocumentate și rău intenționate în spațiul public.

Vizita de astăzi a Ministrului Sănătății a avut rolul de a-i asigura pe constănțeni că se iau toate măsurile și că situația este sub control. Astfel din 114  cazuri confirmate COVID-19, doar 21 provin din rândul persoanelor repatriate aflate în carantină. Mai mult, 13 dintre cei 21 s-au vindecat deja și au fost externați. Guvernul României a sprijinit Constanța din prima clipă. Spitalul de campanie este cel mai bun exemplu.

Mai mult, capacitatea de testare în Constanța a crescut considerabil datorită aparatului Real Time PCR cu care Guvernul a dotat cadrele noastre medicale în lupta cu COVID-19. Este important să cântărim informațiile, să analizăm intențiile celor care împing astfel de mesaje și să respingem ferm epidemia de știri false și de știri rău-voitoare ce poate fi la fel de gravă precum epidemia cauzată de coronavirus"-susține parlamentarul constănțean.


Citește și: UPDATE Ministrul Sănătății continuă verificările în teritoriu. Nelu Tătaru, prezent la Constanța (galerie foto+video)


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bogdan Huțucă „PNL va aloca cele mai bune resurse și cei mai buni specialiști pentru a atrage fondurile europene necesare pentru construcția Spitalului Regional”

27 May 2020 928

Bogdan Huțucă (PNL) „Pentru viitorul primar al Constanței, și sper că va fi un primar liberal, fondurile europene trebuie să reprezinte o prioritate”

27 May 2020 2187

De la tribuna Parlamentului, deputatul Bogdan Huțucă le-a cerut celor de la PSD și Pro România să lase interesele de partid și să lucreze în interesul românilor

20 May 2020 1976

Bogdan Huțucă (PNL) “Măsurile economice ale Guvernului PNL produc efecte pozitive”

18 May 2020 1738

Bogdan Huțucă (PNL) “Înainte ca PSD-iștii de la Constanța să numească Guvernul PNL „gropar”, ar fi bine să lase din mână lopata cu care lovesc de 20 de ani”

16 May 2020 3820

Deputatul PNL Bogdan Huțucă despre soluțiile guvernului Orban pentru părinții nevoiți să rămână acasă și pentru beneficiarii șomajului tehnic

08 May 2020 2845

Bogdan Huțucă(PNL) “Guvernul pregătește granturi pentru turism iar românii care își vor face vacanța în țară, vor contribui la salvarea industriei”

05 May 2020 2775

Interviu cu președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă „Susținerea economiei naționale ar putea fi zădărnicită de inițiativele PSD”

29 Apr 2020 2080

Bogdan Huțucă (PNL) “Au început lucrările de reabilitare a Cazinoului iar Guvernul PNL a alocat fondurile necesare pentru ca simbolul orașului să strălucească din nou”

29 Apr 2020 3429

Bogdan Huțucă (PNL) “Agricultorii afectați de secetă vor putea să-și amâne ratele bancare”

25 Apr 2020 614

Deputatul Bogdan Huțucă (PNL) “Ceea ce vedem în Cuza Vodă este un efect foarte clar al nerespectării carantinei. Acest caz va servi drept exemplu tuturor”

23 Apr 2020 3134

Bogdan Huțucă (PNL) „Este important să menținem disciplina și mobilizarea. Mulțumesc tuturor constănțenilor care aleg să se protejeze pe ei și pe cei dragi”

15 Apr 2020 2352

Ministrul agriculturii, prezent în județul Constanța. Deputatul PNL, Bogdan Huțucă dă asigurări fermierilor afectați de secetă că vor primi despăgubiri

13 Apr 2020 2273

Deputatul Bogdan Huțucă, despre măsurile luate de Guvern pentru combaterea efectelor COVID-19. Pe plan local, liberalii pregătesc lansarea unei platforme de implicare socială

09 Apr 2020 2637

Huțucă acuză PSD de populism grosolan - „Principiul hai să nu plătim, că oricum murim îngropă definitiv economia”

08 Apr 2020 2969