Cătălin Filișan, fondator Constanța Restart - ”Rugăm toți sponsorii Ovidius Park să doneze acum banii către Spitalul de Boli Infecțioase”

Spitalul de Boli Infecțioase are mare nevoie de fonduri pentru a trece cu bine peste această perioadă complicate în lupta cu epidemia de Coronavirus.
Fondatorul Constanța Restart, decanul Baroului Constanța, avocat Cătălin Filișan face un apel către toți sponsorii proiectului “Ovidius Park”, să redirecționeze acum banii către Spitalul de Boli Infecțioase.
Vă anunțăm, cu părere de rău, amânarea proiectelor de plantare, pentru toamna anului 2020. De asemenea, construirea Ovidius Park va fi amânată după ce vom depăși acest moment de criză. Rugăm sponsorii, pe toți cei care doreau să doneze pentru Ovidius Park, să doneze acum fondurile către Spitalul de boli infecțioase.
În Ovidius Park vom monta un nou furtun pentru cei care vor să ude copacii, dar obligatoriu cu măsuri și echipament de protecție (mănuși, măști, max. 2 persoane la distanță de 2m).
Așteptam vremea în care ne vom strânge, iar, 1.000 de persoane să plantăm și să îngrijim un parc sau o pădure”  
- este apelul avocatului, Cătălin Filișan.
Cătălin Filișan și Asociația Constanța Restart, au condus o echipă de aproape 1000 de voluntari care au plantat pe 23 martie 2019,  200 de copaci în fața Universității „Ovidius“, zonă care va contura viitorul parc din municipiul Constanța, Ovidius Park sau parcul cu tei. Zona în care au fost plantați cei 200 de copaci se află în fața Corpului B - Facultatea de Medicină din Campusul UOC pe un teren de aprox. 1,2 hectare.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.