Constanța S-a prelungit termenul de ridicare a tichetelor de masă pentru vaccinarea completă! De unde se pot ridica


Datorită perioadei extrem de solicitante prin care trece sistemul medical, Ministerul Sănătății a prelungit termenul de ridicare a tichetelor de masă pentru cetățenii care au schema de vaccinare completă efectuată în perioada 03-30.09.2021.
 
Termenul de ridicare a tichetelor de masă a fost majorat de la 60 de zile la 6 luni, conform Ordinului nr.2359/2 noiembrie 2021.
 
Acestea se pot ridica în intervalul orar 08:00-18:00, din următoarele centre de vaccinare de pe raza municipiului Constanța:
 
  • Centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional
  • Centrul de vaccinare de la City Park Mall
  • Centrul de vaccinare de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase
  • persoanele vaccinate la domiciliu în această perioadă de echipele mobile ale Centrului de vaccinare - Pavilion Expozițional Constanța.
 
Persoanele vaccinate la alte centre sunt rugate să se prezinte la centrele unde s-au imunizat.
 
Persoanele ce vor să ridice tichetele de masă, trebuie să se prezinte la aceste centre de vaccinare cu actul de identitate.
 
Comunicatul oficial transmis de Ministerul Sănătății:
 

„Având în vedere perioada extrem de solicitantă pe care sistemul medical o traversează, generată de numărul tot mai mare de persoane care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19, precum și pentru a facilita continuarea desfășurării în condiții adecvate a activității în unitățiile medicale în care se desfășoară activitatea de vaccinare, Ministerul Sănătății a majorat termenul de ridicare a tichetelor de masă de la 60 de zile la 6 luni, conform Ordinului nr.2359/2 noiembrie 2021.
 
 .
Reamintim faptul că la centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional se pot prezenta pentru ridicarea tichetelor de masă, în intervalul orar 08:00-18:00, persoanele care au vaccinare completă ( 2 doze de vaccin Astra Zeneca, Moderna sau Pfizer, respectiv 1 doză Johnson&Johnson) efectuată în perioada 03-30.09.2021, la unul din următoarele centre de vaccinare de pe raza municipiului Constanța:



-Centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional
 

-Centrul de vaccinare de la City Park Mall
 
-Centrul de vaccinare de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase
 
-persoanele vaccinate la domiciliu în această perioadă de echipele mobile ale Centrului de vaccinare - Pavilion Expozițional Constanța.
 
Persoanele vaccinate la alte centre sunt rugate să se prezinte la centrele unde s-au imunizat.
 
Atenție! Pentru a intra în posesia tichetelor valorice , cetățenii trebuie să prezinte actul de identitate și vor fi căutați în RENV, dacă nu mai au adeverința de vaccinare.“


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.