eMAG pune la vânzare peste 7 milioane de măști pentru clienți, fără adaos comercial


eMAG pune la vânzare peste 7 milioane de măști pentru clienți, fără adaos comercial. Astfel, prețul unei cutii de 50 de măști este de 146,83 de lei. Pentru că interesul este foarte mare, se poate comanda doar un set de măști per client.

Peste șapte milioane de măști de protecție vor fi disponibile începând de astăzi pe eMAG, clienții pot comanda produsul fără adaos comercial. Măștile sunt disponibile în seturi de 50 de bucăți, iar pentru că interesul este extrem de mare, dar și în scopul prevenirii revânzării la preț crescut, comenzile sunt limitate la o cutie pentru fiecare client.

Având în vedere stocurile actuale, prețul fără adaos este de 146,83 de lei și va fi actualizat săptămânal, lunea și joia, pe baza costului mediu ponderat de la fiecare aprovizionare, afișat transparent în pagina produsului.

“Începând de azi, setul de măști simple cu trei pliuri este disponibil la eMAG și poate fi livrat rapid, în orice localitate. Ne dorim ca fiecare român să aibă acces la măsuri de protecție de bază, astfel că am decis să vindem fără profit acest produs. Fără a fi specializați în această categorie de produse, am învățat și ne-am adaptat, din mers, astfel încât să putem veni în întâmpinarea unei nevoi pe care oamenii o au în aceste zile și care vizează sănătatea publică”, a spus Iulian Stanciu, CEO eMAG.


Primul transport de măști destinat vânzării a sosit ieri pe aeroportul Henri Coandă cu un avion Boeing 787, iar următorul transport va fi disponibil la vânzare începând de duminică. Necesarul pentru cei care se luptă cu pandemia COVID-19 – medici, jandarmi sau militari-  a fost prioritizat, primele cantități au fost distribuite prin programul Donează pentru linia întâi, organizat de Banca Transilvania, Mobexpert, Bitdefender și eMAG, iar acum eMAG începe să vândă pentru toți clienții.

În această perioadă, pe fondul prevenirii infecției cu COVID-19, eMAG recomandă clienților să urmeze îndeaproape anunțurile autorităților și să efectueze plata online cu cardul, evitând astfel plata cu cash.

Pentru a-și proteja angajații și clienții, eMAG a luat un set de măsuri pe care le adaptează în funcție de evoluția situației și de recomandările autorităților. Astfel, tuturor angajaților de la depozite li se ia temperatura de două ori pe zi și poartă mănuși și măști, în timp ce toate spațiile de lucru, de la aprovizionare la livrare, inclusiv mașini, sunt dezinfectate periodic și zonele comune sunt dotate cu dezinfectanți pe bază de alcool 80%.

De asemenea, curierii poartă mască și mănuși, livrează coletele fără contact și sunt instruiți cum să se protejeze pe ei și pe cei din jurul lor, iar consolele easybox sunt dezinfectate la fiecare alimentare.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vrei să mănânci mai sănătos? Iată cum poți începe

02 Apr 2024 378

Alegerea țesăturilor potrivite pentru îmbrăcămintea copiilor

26 Mar 2024 316

Recomandări de styling pentru petrecerea de Ziua Femeii

20 Mar 2024 359

Semne care-ți spun că ar fi cazul să îți schimbi telefonul

13 Feb 2024 503

Consiliul Concurenţei a amendat E-mag, Altex și Flanco! Au făcut o înțelegere anticoncurențială pe piața televizoarelor și a telefoanelor mobile

08 Feb 2024 1037

Ce este și cum a apărut romul

31 Jan 2024 675

Eleganța redefinită Descoperă frumusețea bluzelor pentru femei și opțiunile de bluze elegante

25 Jan 2024 599

Hanorace și cămăși pentru bărbați - Eleganță și confort în modă masculină

10 Jan 2024 523

Black Friday 2023. Cine a început deja campania

10 Nov 2023 802

Pune sănătatea pe primul loc. 3 sfaturi preţioase

23 Oct 2023 717

Bucură-te de aer respirabil cu un umidificator de calitate

28 Sep 2023 771

Cele mai benefice investiții pentru sănătatea bunicilor tăi

19 Sep 2023 724

Telefoane cu un design aparte și care o să te surprindă prin specificații și design

13 Sep 2023 812

Ce s-a decis în Adunarea Generală a Asociaților Flip Technologies SRL? Printre ei se află un bărbat din Constanța și Emag

29 Aug 2023 1249

Eficiența și inovația - cele mai importante caracteristici pentru electrocasnicele din bucătărie

21 Aug 2023 958