La solicitarea șefului CJPC, Horia Constantinescu, legea antispeculă este în analiza ANPC!


La solicitarea șefului Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu, legea ANTISPECULĂ este in analiza ANPC!
"Fără aceasta, nu putem combate fenomenul! Eu, poate s-a uitat, dar lucrez la ANPC! Am fost o perioadă chiar președintele instituției și cred că pot emite o părere, dar pare că nu este suficientă!
Așa că prețurile mari, pot sta liniștite! La fel și speculanții, din păcate pentru românii vlăguiți financiar!
Să așteptăm să treaca virusul și trece și bișnița!" - afirmă Horia Constatinescu.
Acesta a trimis premierului Ludovic Orban prin care solicită emiterea unui act normativ prin care prețurile la utilități, medicamente și alimente de bază să fie plafonate de urgență iar autoritățile de control să vegheze strict la îndeplinirea acestei măsuri din partea comercianților.
Secretariatul General al Guvernului i-a răspuns șefului CJPC suspendat și il informează că memoriul său se află în analiza ANPC, vezi document.


 

Vă reamintim că Horia Constantinescu și-a lansat, pe 6 martie, candidatura ca independent la funcția de primar al municipiului Constanța, sub sloganul “eTrezirea”, după ce în februarie a demisionat din PSD, solicitând și suspendarea, în timpul campaniei electorale, din funcția deținută la CJPC Constanța. Săptămâna trecută, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC), Horia Constantinescu, suspendat din funcție, la cerere, pe perioada campaniei electorale pentru că și-a anunțat candidatura ca independent la Primăria Constanța a solicitat încetarea suspendării, în actuala situație de răspândire a infectării cu coronavirus fiind nevoie de comisari care să efectueze acțiuni de control.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.