LIVE VIDEO Florin Cîțu a anunțat. Cine poate beneficia de OUG pentru amânarea ratelor

 Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a anunţat cine sunt beneficiarii OUG-ului prin care se amână ratele românilor. 
 

"Toate persoanele fizice şi juridice beneficiază de această ordonanţă. Toţi cei care sunt persoane fizice, juridice, care au calitate de împrumutat în contractele de credit. Ratele se suspendă la cererea debitorului cu până la 9 luni, dar nu mai mult de 31.12.2020.

Am făcut acest lucru pentru că s-ar putea să fie persoane care doresc doar să suspende doar pe o perioadă de o lună, două sau trei luni.

Suspendarea plății se acordă doar debitorilor ale căror venituri au fost afectate direct sau indirect de situația gravă generată de pandemia de COVID-19. Este o plajă largă de persoane fizice care vor putea să acceseze această facilitate. Cererile se vor putea face cel mai târziu până la încetarea stării de urgență pe teritoriul României", a precizat Florin Cîţu la finalul şedinţei de Guvern. 



 

Sursa foto-video: Facebook/ Florin Cîțu 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Florin Cîțu Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski va susţine un mesaj în Parlamentul României

30 Mar 2022 1067

Premierul Florin Cîțu Școlile nu vor mai fi închise după depășirea pragului de 6 cazuri la mia de locuitori. În această seară va fi dată hotărârea CNSU (video)

30 Sep 2021 2000

LIVE VIDEO-TEXT. Mihai Lupu a anunțat că merge cu Florin Cîțu la Congresul PNL Greii PNL, la Casa de Cultură. Orban, Cîțu, Boc, Flutur, Bode, Ciucă și Bogdan participă la alegerile PNL Constanța (galerie foto)

26 Jul 2021 7769

Perspectiva ratingului României rămâne negativă  Deputatul PSD, George Vișan, despre ministrul finanțelor “Fractură de logică glazurată cu ipocrizie fără scrupule”

12 Jun 2020 2276