Ludovic Orban a fost diagnosticat cu COVID-19 „Solicit coaliţiei de guvernare să renunţe complet la ideea certificatului verde”



Fostul preşedinte al Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, anunţă că, începând de vineri, 14 ianuarie, şi-a reluat activitatea, după ce, pe data de 5 ianuarie a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Acesta recomandă populație să se vaccineze anti-COVID și cere coaliţiei de guvernare „să renunţe complet la ideea certificatului verde”.
 

„Am fost absent din spaţiul public după Anul Nou dintr-un motiv obiectiv. Am avut COVID-19. Am fost diagnosticat pozitiv la testul PCR efectuat în 5 ianuarie. Timp de doi ani, de la debutul pandemiei, am reuşit să mă feresc de coronavirus.

M-am îmbolnăvit deşi sunt vaccinat şi cu doza a treia, administrată în octombrie 2021, şi respect regulile de protecţie sanitară. Cel mai probabil, am fost infectat cu Omicron.

Nu am avut o formă gravă. Simptomele (febră, tuse uscată, dureri de cap, dureri musculare, iritaţia căilor respiratorii) s-au manifestat timp de 2, 3 zile", a arătat Ludovic Orban, printr-o postare pe pagina sa de Facebook. 

El menționat că în perioada aceasta a putut să vadă direct acţiunea instituţiilor implicate.
 

„Am fost sunat de DSP Bucureşti chiar în ziua în care am fost introdus în aplicaţia Coronaforms pentru efectuarea anchetei epidemiologice şi am primit pe mail decizia DSP cu privire la perioada de izolare în ziua următoare.

Am fost sunat şi de un reprezentant al DSP Prahova, probabil pentru că în ancheta epidemiologică am indicat ca loc posibil de infectare o localitate din judeţul Prahova, unde mi-am petrecut Revelionul.

În perioada în care am fost izolat la domiciliu am fost vizitat de Poliţie de două ori pentru a fi verificat dacă respect decizia de izolare. Nu am fost la spital, dar mi-am monitorizat constant saturaţia de oxigen cu pulsoxiometrul", a mai scris acesta. 


Ludovic Orban îndeamnă la respectarea măsurilor de protecție sanitară


 

„Vă recomand cu încredere să vă vaccinaţi. Chiar dacă nu elimină riscul de îmbolnăvire, cu siguranţă vă fereşte de o formă mai gravă a bolii. Solicit coaliţiei de guvernare să renunţe complet la ideea certificatului verde.

Indiferent dacă sunteţi sau nu vaccinaţi, respectaţi în continuare măsurile de protecţie sanitară", a adăugat preşedinte al PNL.


Sursa foto: Facebook.com/ Ludovic Orban


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban „România este guvernată prost”

18 Feb 2024 642

Ludovic Orban respinge orice posibilă colaborare cu PNL

20 Jan 2024 871

Ludovic Orban Forța Dreptei vrea să strângă semnături pentru revizuirea Constituției privind pensiile

16 Oct 2023 1021

LIVE TEXT Ludovic Orban, prezent la Constanța, la Școala politică a Tineretului Forța Dreptei- „Actuala guvernare a promis spital în Constanța și nu a construit. Nu dă doi lei pe viața constănțenilor“ (FOTO+VIDEO)

30 Sep 2023 1560

Ludovic Orban, prezent la Constanța. Participă la Școala politică a Tineretului Forța Dreptei

29 Sep 2023 974

"Școala de Vară a Organizației de Tineret PMP Orban, Drulă și Tomac vor susține sesiuni de lucru la Mamaia

01 Sep 2023 1090

Partidul Forţa Dreptei îşi va anunţa până la finalul anului candidații pentru alegerile locale din 2024

02 Jul 2023 1284

Rareș Bogdan, audiat la DNA!

06 Apr 2023 1256

Fostul premier Ludovic Orban, la DNA

29 Mar 2023 1318

Când are loc primul termen în procesul intentat Guvernului pentru că nu a organizat alegeri locale în peste 50 de localităţi?

08 Jan 2023 1175

Parlamentarii din Forţa Dreptei, alături de cei din USR, depun o moţiune împotriva ministrului Lucian Bode

09 Dec 2022 2230

Reprezentanta PMP a demisionat din funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului

11 Nov 2022 1484

Primăria Constanța închiriază personal prin intermediul firmei unui fost liberal din Tulcea. Între timp Pericleanu a intrat în partidul lui Ludovic Orban (DOCUMENT)

09 Jul 2022 2093

Ludovic Orban Intrarea României în Spaţiul Schengen nu este un favor, ci un drept

25 Jun 2022 1363

Deputatul constănțean Dănuț Aelenei s-a alăturat deputaţilor independenţi de dreapta, aparţinând partidului Forţa Dreptei

16 Jun 2022 1939