Măsuri de siguranță la Auchan. Program modificat, transport suspendat


La nivelul Auchan Retail România, ce include magazinele Auchan Constanța (din incinta Vivo) și Auchan Constanța Sud, au fost luate mai multe măsuri pentru sporirea siguranței consumatorilor, dar și a celor ce își desfășoară activitatea în cadrul magazinelor. Din data de 23 martie, noul program al Magazinelor Auchan este 8.00-21.00, de luni până duminică. În Constanța, funcționează două magazine Auchan, cel din Vivo și Auchan Constanța Sud.
De asemenea, în noul context, începând cu data de 24 martie, se suspendă transportul gratuit maxi-taxi pentru clienții Auchan, pe toate rutele, cu excepția orașelor în care acest serviciu este asigurat de către regia publică de transport, caz în care nu vor exista modificări.
La intrarea în hypermarket-urile Auchan au fost amplasate dispozitive ce conține soluții de igienizare și pe care clienții sunt îndemnați constant să le utilizeze.

Astfel, la intrarea în hypermarket și în diverse puncte din interior au fost plasate dispozitive automate de dozare gel hidroalcoolic dezinfectant, au fost intensificate operațiunile de igienizare a cărucioarelor, a mânerelor coșurilor a bornelor de plată, a caselor automate, a benzilor și a POS-urilor de la casele clasice de marcat. Informațiile au fost date publicității de directorul de marketing al Auchan Retail România, Tiberiu Danețiu.
Conform sursei citate, au fost eliminate testerele de produse, au fost anulate degustările și evenimentele instore.
Reprezentanții Auchan au precizat, pentru ZIUA de Constanța, că în interiorul magazinelor, în zona caselor de marca, au fost aplicate benzi ce delimitează distanța de minim un metru între clienți, în conformitate cu recomandările în vigoare.
Totodată, sunt difuzate constant mesaje către clienții magazinului prin care sunt prezentate regulile de igienă pentru stoparea răspândirii Coronavirusului, iar oamenii sunt îndemnați să se spele pe mâini și să folosească dispozitivele de la intrarea în magazine și din interiorul acestora.
De asemenea, Ionuț Ardeleanu, Directorul general al lanțului de magazine, a transmis mulțumiri atât clienților Auchan, cât și angajaților și furnizorilor, pentru eforturile depuse în această perioadă.
Clienților le sunt adresate mesaje ce îndeamnă la achiziționarea produselor într-un mod cumpătat, acestea regăsindu-se în cantități suficiente și neexistând probleme de aprovizionare.
Nu în ultimul rând, reprezentanții Auchan au mai precizat, pentru ZIUA de Constanța, că toți colegii ce își desfășoară activitatea în magazine sunt concentrați pe servirea clienților, pentru a se evita aglomerațiile.
Facem precizarea că magazinele INEXTENSO aflate în galeriile comerciale au fost închise temporar, însă măsura aceasta nu afectează raioanele INEXTENSO din interiorul hypermaket-urilor, care vor rămâne deschise.
De asemenea, au fost închise și terasele Auchan, clienții fiind invitați să cumpere produsele alimentare necesare din interiorul magazinelor.

Citește și:


Decebal Făgădău:
„Vă invit să luați foarte în serios apelul meu - Stați acasă!”
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Auchan Romania SA, investiție la unul din hipermarketurile din Constanța. A obținut documentul de la municipalitate

28 Feb 2024 1177

Revelion 2024 Program magazine. Iată până când îți mai poți face cumpărăturile

31 Dec 2023 1542

Programul magazinelor pentru Revelion 2024. Iată unde poți face cumpărăturile

29 Dec 2023 1657

ANPC Aproape 5.000 de mari magazine controlate în 2023, au fost amendate cu peste 50 milioane lei

28 Dec 2023 805

În Constanța Autobuzele liniei 13 nu pot intra în parcarea Auchan sud din cauza aglomerației

24 Dec 2023 652

Pieton lovit de o mașină în parcarea unui supermarket din Constanța! Șoferul a părăsit locul accidentului (VIDEO)

23 Dec 2023 1800

Accident Constanța azi UPDATE. Eveniment rutier cu victimă pe Șoseaua Mangaliei!

23 Dec 2023 1503

Programul marilor magazine de Sărbători

21 Dec 2023 1230

Controale în magazine Auchan și Penny, din județul Constanța! Comisarii CJPC au găsit mai multe nereguli (GALERIE FOTO)

29 Nov 2023 873

Programul marilor magazine pe 30 noiembrie şi 1 decembrie 2023

28 Nov 2023 9291

ANPC Amenzi de 6,3 milioane de lei unor magazine din lanțurile Auchan și Penny. Ce nereguli au fost depistate de comisari

21 Nov 2023 884

Magazinele Profi, scoase la vânzare. Cine ar putea fi cumpărătorii?

16 Oct 2023 10566

Un sortiment de KitKat este rechemat în magazine de către producător. Iată motivul

24 Sep 2023 838

Eveniment șocant în București! Bărbat agresat în fața unui supermarket

17 Sep 2023 1295

Știri Constanța. Traseul liniei 13 revine la traseul normal. Iată ce rută va parcurge

15 Sep 2023 1136