Măsuri luate de Liceul Tehnologic „Ion Podaru“ din Ovidiu pentru parcurgerea ritmică a materiei în această perioadă


Liceul Tehnologic „Ion Podaru“ din orașul Ovidiu vine în întâmpinarea tuturor copiilor, astfel încât va exista un program bine stabilit, cadrele didactice vor tine în permanență legătura cu elevii.


„Dragi elevi, părinți, bunici, deși traversam o perioada dificila la nivel mondial, suntem convinși ca putem trece cu bine peste acest moment. Important este să conștientizam ceea ce se întâmplă, sa fim uniți și să respectam măsurile ce se impun în astfel de situații. Liceul Tehnologic «Ion Podaru» va veni în întâmpinarea tuturor copiilor, astfel încât va exista un program bine stabilit, cadrele didactice vor ține în permanență legătura cu elevii pe grupurile de WhatsApp constituite pentru fiecare clasă, astfel încât sa existe o parcurgere ritmică a materiei în această perioadă. Împreuna cu toți colegii, lucrăm la suporturi de curs, referate, activități, fise ce vor fi transmise de către diriginți pentru fiecare disciplină din orar“, au transmis reprezentații unității de învățământ.


Totodată, activitatea fiecărui elev va fi monitorizată și evaluată, temele fiind obligatorii, acestea bazându-se pe suporturile de curs și exercițiile demonstrative ce vor fi transmise pe grupuri. În afara acestui orar stabilit, elevii claselor a VIII-a și a XII -a vor urmări și programul Teleșcoală, care a debuta luni, 16 Martie, la ora 9.00, pe TVR2 și TVR+.


„Dorim ca după această perioada să zâmbim și să ne bucurăm de ceea ce este frumos, să povestim ceea ce se întâmpla acum doar ca o poveste ce a trecut! Avem rugămintea să nu ieșiți din casa decât dacă este absolut necesar!“, au mai transmis reprezentații unității de învățământ.


Citește și:

Primarul George Scupra, anunț către locuitorii orașului Ovidiu „Vă sigur că facem tot posibilul ca familiile noastre să fie în siguranță“


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Constanța Activități desfășurate în școli din Ovidiu și Lumina pentru prevenirea consumului de droguri în rândul elevilor

25 Apr 2023 1024

Juniori ai Academiei Hagi, participanți la proiectul „Adoptă un copac”

30 Mar 2023 1621

Ion Constantinescu, responsabil cu activitatea de învățământ la Academia Hagi „Ne interesează în mod deosebit și școala“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

22 Jan 2022 4678

Teatru, film, colinde şi expoziţie de pictură, la sărbătoarea Liceului Tehnologic „Ion Podaru“. Primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, prezent la eveniment (galerie foto)

02 Dec 2019 2537

Suită de activităţi Simpozion dedicat sărbătorii Sfântului Apostol Andrei şi Zilei Naţionale a României, la Liceul Tehnologic „Ion Podaru“ din Ovidiu

27 Nov 2019 2399

Elevă din Ovidiu, județul Constanța, urmărită și agresată pe stradă de o colegă. Polițiștii au deschis o anchetă (video)

06 Mar 2019 3794

Comunicat de presă Concursul „Elevii au talent”, la o nouă ediţie. Tineri din oraşul Ovidiu, aşteptaţi să-şi demonstreze abilităţile artistice

22 May 2018 2114

Comunicat de presă Proiectul „Ascultă, educă-te, acţionează şi citeşte într-o reţea“, implementat de Primăria Ovidiu

29 Mar 2018 1969

Comunicat de presă Elevii din oraşul Ovidiu, răsplătiţi de autoritatea publică locală

18 Dec 2017 2288

Incident la Liceul „Ion Podaru“ din Ovidiu Un elev din clasa a IV-a ar fi fost agresat de colegii mai mari

10 May 2016 8221

Ferma Naturală de la Poiana, vizitată de micuţii de la liceul Ion Podaru din Ovidiu

02 Apr 2015 2062

Sărbătoarea naţională a debutat mai devreme la Ovidiu Elevii au demonstrat cât sunt de talentaţi şi au fost premiaţi

02 Dec 2014 1808