Măsuri preventive luate la nivelul serviciilor subordonate Instituției Prefectului-Județul Constanța


Au fost luate Măsuri preventive la nivelul serviciilor subordonate Instituției Prefectului-Județul Constanța.

Începând de astăzi, 17 martie, mai multe servicii subordonate Instituției Prefectului – Județul Constanța își vor suspenda parțial activitatea, ca urmare a normelor stabilite prin decretul prezidențial de activare a stării de urgență la nivelul României.

Astfel, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor va suspenda pentru următoarele 30 de zile activitatea de examinare (probe teoretice și probe practice), cu posibilitate de prelungire în funcție de evoluția stării actuale. Persoanele care trebuiau să se prezinte la examinare în această perioadă vor fi reprogramate ulterior, iar informările cu privire la eventualele modificări vor fi făcute publice pe platforma www.drpciv.ro și pe site-ul Instituției Prefectului. În continuare, programul cu publicul va fi disponibil doar celor care se programează online pentru preschimbarea permisului de conducere sau pentru înmatricularea/radierea vehiculelor.

Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte va fi disponibil exclusiv persoanelor care prezintă documente din care rezultă necesitatea unor călătorii care se vor efectua în cel mult 30 de zile de la momentul înregistrării cererii și se aplică doar celor care s-au programat online.

Referitor la Biroul Apostilă, persoanele care se prezintă pentru eliberarea sau depunerea de documente vor fi primite într-un spațiu special amenajat, situat în apropierea intrării în instituție și într-o încăpere cât mai izolată. Reprezentantul Biroului Apostilă va fi echipat corespunzător, cu echipament de protecție, iar igienizarea spațiilor desemnate pentru desfășurarea activității se va face cu o frecvență de 2 ore.

Măsurile sunt în dinamică și pot suferi modificări în funcție de evaluarea stării de risc la nivel local.

Îi rugăm insistent, pe această cale, pe toți cetățenii județului Constanța să se informeze asupra măsurilor de prevenire și limitare a eventualelor îmbolnăviri cu noul coronavirus, din sursele oficiale ale Ministerului Sănătății, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Afacerilor Externe și Departamentului pentru Situații de Urgență, a transmis un comunicat din partea Instituției Prefectului.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proiectul de HCL a fost inițiat de grupul consilierilor locali PSD Prefectul județului Constanța a declarat recurs în dosarul denumit generic „Stop depresia"!

19 Apr 2024 444

Prefectul din Tulcea, demers la Curtea de Apel Constanța pentru anularea unei hotărâri a Consiliului Local Măcin

18 Apr 2024 339

Se cere anularea autorizației de construire Când s-ar putea lua o decizie în procesul dintre Prefectul Județului Constanța și Blue Ink Residence SRL?

14 Apr 2024 865

Servicii de consultanţă în domeniul digitalizării S-a semnat protocolul încheiat între Consorțiul CiTyInnoHub și Instituția Prefectului - Județul Constanța (FOTO)

12 Apr 2024 428

Amânare în dosarul în care Prefectura Constanța a chemat în judecată firma Sofi Leader Invest SRL

10 Apr 2024 488

La toamnă se va lua o decizie în procesul dintre Prefectura Constanța și Stely Metal SRL

10 Apr 2024 389

Prefectura Constanța cere anularea autorizației emise pentru MCG Private Residence SRL, care construiește la Năvodari

06 Apr 2024 3469

Căminul „Sf. Cuvios Ioan’’ din Constanța, în atenția autorităților. Ce nereguli au fost constatate

04 Apr 2024 690

Wave House SRL câștigă, pe fond, procesul deschis de Prefectura Constanța. Este vizată o autorizație de construire

31 Mar 2024 449

LIVE TEXT Ce măsuri pentru siguranță școlară au fost luate la nivelul județului Constanța, în luna februarie 2024 (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 524

LIVE TEXT Colegiul Prefectural. Stadiul pregătirii plajelor pentru sezonul estival 2024 și aplicarea dispoziții Schengen în România, pe ordinea de zi (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 673

Exclusiv Valul nou în magistratură! Cine sunt și de unde vin noii judecători din Constanța și Tulcea. Lista (DOCUMENT)

26 Mar 2024 3096

Justiție Constanța Se cere anularea autorizațiilor de construire pentru firma Aprilia Residence SRL

21 Mar 2024 657

Prefectura Constanţa a renunțat la procesul intentat primarului comunei Seimeni. Miza - anularea unui act administrativ

20 Mar 2024 498

Prefectura Constanța cere anularea autorizației de construire pentru Wave House SRL. S-a stabilit un nou termen în dosar

19 Mar 2024 652