Mesaj de interes public Primarul comunei Agigea, Cristian Cârjaliu- „Mă pun la dispoziția locuitorilor pentru orice problemă care necesită urgentă rezolvare”

Epidemia de Coronavirus ce a adus starea de urgenţă decretată la nivelul României şi măsurile restrictive pot crea confuzie în rândul cetăţenilor. În acest context, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de informaţii corecte şi concrete a constănţenilor, ZIUA de Constanţa a demarat un amplu demers jurnalistic. Rând pe rând, vom prezenta măsurile luate la nivelul municipiilor, oraşelor şi comunelor din județ, pentru a preveni răspândirea virusului şi a asigura protecţia oamenilor. 
Primarul comunei Agigea, Cristian Cârjaliu sfătuiește toți cetățenii din Agigea și Lazu să respecte prevederile legale aflate în vigoare în această perioadă și reamintește locuitorilor că permanent se întreprind acțiuni de verificare, mai ales a șoferilor care circulă după ora 22:00 spre municipiul Constanța.
“Toți cei care plecați spre Constanța după ora 22:00 trebuie să aveți la voi pe lângă acte și o declarație pe proprie răspundere care să arate motivul deplasării (urgență medicală, necesitate urgentă de medicamente) sau adeverință de la locul de muncă, dacă vă deplasați în interes de serviciu!” – anunță edilul.
Totodată, Cârjaliu anunță că pe perioada stării de urgență persoanele peste 65 de ani din localitate fără susținători sau fără orice altă formă de sprijin pot apela numerele de telefon ale primăriei Agigea sau îl pot apela chiar pe edil pentru minimizarea efectelor expunerii în afara locuinței. Toate deciziile emise de edilul din Agigea pot fi consultate în secțiunea documente.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.