Mesaj de interes public Primarul comunei Cuza Vodă, Viorel Dulgheru - „Oamenii, pentru a se proteja, trebuie să stea cât mai mult în case”



Epidemia de Coronavirus ce a adus starea de urgenţă decretată la nivelul României şi măsurile restrictive pot crea confuzie în rândul cetăţenilor. În acest context, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de informaţii corecte şi concrete a constănţenilor, ZIUA de Constanţa a demarat un amplu demers jurnalistic. Rând pe rând, vom prezenta măsurile luate la nivelul municipiilor, oraşelor şi comunelor din județ, pentru a preveni răspândirea virusului şi a asigura protecţia oamenilor. 

Primarul comunei Cuza Vodă, Viorel Dulgheru, ne-a vorbit despre măsurile luate la nivelul comunei pentru prevenirea răspândirii infectării cu Coronavirus.

Conform spuselor edilului localității, în localitate sunt 150 de persoane izolate la domiciliu, asta după ce vineri au sosit peste 40 de cetățeni din străinătate. De asemenea, primarul a spus că a identificat toate persoanele peste 65 de ani și le-au oferit rapoartele autoritățiilor care au cerut acest lucru.

„Mai mult, pentru cei aflați în izolare, alături de Consiliul Local Cuza Vodă, am luat decizia să alocăm suma de 50.000 de lei pentru a veni în sprijinul celor care au nevoi reale”, a subliniat Viorel Dulgheru.


Mai mult, străzile din localitate sunt dezinfectate cu substanțe pe bază de clor și vor continua și în zilele următoare acțiunile de dezinfectare pentru protejarea populației din localitate. 

Populația este contant informată, cu sprijinul Poliției Locale și a polițiștilor încadrați în Ministerul Afacerilor Interne, iar, după cum a punctat edilul, oamenii au înțeles și sunt responsabili în lupta pentru combaterea răspândirii virusului COVID-19 

„Vreau să le spun oamenilor că pentru a se proteja, trebuie să stea cât mai mult în case”, a conchis primarul Viorel Dulgheru,


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mai multe terenuri din Cuza Vodă, scoase la vânzare de primărie. Ce spune edilul Viorel Dulgheru

06 Sep 2022 1701

Rezultatele testelor efectuate de DSP în comuna Cuza Vodă, vitale pentru ridicarea stării de carantină parțială

07 May 2020 1310

„Italienii” din Cuza Vodă au revenit acasă. Sunt izolați la domiciliu și primesc hrană din partea autorităților locale

13 Mar 2020 1476

Grădiniţă nouă în localitatea Cuza Vodă din judeţul Constanţa. Cât vor costa lucrările (document)

18 Mar 2019 2154