Mesaj de interes public Primarul comunei Pantelimon, Costel Armășescu - „ NU mai ieșiți din case fără motive importante!” (document)

Epidemia de Coronavirus ce a adus starea de urgenţă decretată la nivelul României şi măsurile restrictive pot crea confuzie în rândul cetăţenilor. În acest context, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de informaţii corecte şi concrete a constănţenilor, ZIUA de Constanţa a demarat un amplu demers jurnalistic. Rând pe rând, vom prezenta măsurile luate la nivelul municipiilor, oraşelor şi comunelor din județ, pentru a preveni răspândirea virusului şi a asigura protecţia oamenilor.  
 

Primarul comunei Pantelimon, Costel Armășescu le transmite cetățenilor că nu trebuie să iasă din case fără motive importante. “Acum mai mult ca niciodata trebuie să ne unim forțele în solidaritate și responsabilitate față de vecini, prieteni și familie și să-i ajutăm pe cei cărora le este cel mai greu.
Vă rog să respectați toate restricțiile impuse de autorități stabilite în aceste zile pentru că viața altor oameni atârnă de deciziile voastre cele mai simple! Ascultați recomandările medicilor și autorităților!
NU mai ieșiți din case fără motive importante! Bucurați-vă de familia voastră și rugați-vă mai mult la Dumnezeu!
A venit momentul să dăm dovadă că ne pasă de viața și sănătatea celor din jurul nostru, în special pentru bătrânii din comunitatea noastră. Pentru cumpărături are voie un singur membru al familiei să iasă din casă, o dată pe zi, la magazinele din sat.
Folosiți mască, mănuși și o distanță de 2 m între persoane atunci când ieșiți din casă!
Încercați să fiți înțelegători și să colaborați cu autoritățile locale. Responsabilitateadumneavoastră nu v-a face victime în comunitatea noastră!
Numai împreună putem schimba lumea, nu o putem face separați! Trebuie să gândim pozitiv! Totul se va rezolva, pentru că suntem o nație puternică! !” – spune primarul comunei Pantelimon, Costel Armășescu.
În secțiunea documente, puteți consulta hotărâriile luate de Comitetul Local pentru Situații de Urgență a comunei Pantelimon.


 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.