Mesaje de interes public! Daniel Georgescu, primar Limanu – „ Cea mai bună metodă de a rupe lanțul de îmbolnăviri este să stăm acasă “ (documente)

Epidemia de Coronavirus ce a adus starea de urgenţă decretată la nivelul României şi măsurile restrictive pot crea confuzie în rândul cetăţenilor. În acest context, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de informaţii corecte şi concrete a constănţenilor, ZIUA de Constanţa a demarat un amplu demers jurnalistic.
Rând pe rând, vom prezenta măsurile luate la nivelul municipiilor, oraşelor şi comunelor din județ, pentru a preveni răspândirea virusului şi a asigura protecţia oamenilor.
“Rugăm comunitatea să respecte recomandările autorităților și să renunțe la drumurile și activitățile care nu sunt urgente. România este în stare de necesitate, iar deciziile autorităților au caracter de prevenție a extinderii virusului. Vă rugăm să fiți responsabili, să vă informați numai din surse oficiale și să încercați să nu vă panicați. Cea mai bună metodă de a rupe lanțul de îmbolnăviri este să #stămacasă. Echipa primăriei Limanu este în contact permanent cu reprezentantii DSP și cei ai Poliției. Situația celor aflati la izolare sau în carantină este permanent actualizată și monitorizată la nivelul întregii țări. Însă, cea mai bună măsură de a combate acest virus este să fim responsabili și să stăm fiecare acasă. În plus, pentru orice informatii suplimentare legate de măsurile/restricțiile impuse poate fi consultat site-ul primăriei comunei : www.primarialimanu.ro” -  este mesajul lui Daniel Georgescu, primarul din Limanu pentru locuitorii comunei.
Toate hotărârile Comitetului Local pentru situații de urgență pot fi consultate în secțiunea documente.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.