Mesaje de interes public! Primarul din Grădina, Gabriela Iacobici - “Fiți responsabili și prudenti pentru a evita îmbolnăvirea semenilor dumneavoastră!”

Epidemia de Coronavirus ce a adus starea de urgenţă decretată la nivelul României şi măsurile restrictive pot crea confuzie în rândul cetăţenilor. În acest context, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de informaţii corecte şi concrete a constănţenilor, ZIUA de Constanţa a demarat un amplu demers jurnalistic. Rând pe rând, vom prezenta măsurile luate la nivelul municipiilor, oraşelor şi comunelor din județ, pentru a preveni răspândirea virusului şi a asigura protecţia oamenilor.
Datorită înmulțirii cazurilor de coronavirus și în alte țări din Europa(Spania, Marea Britanie, Germania,,etc), primarul comunei Grădina din județul Constanța, Gabriela Iacobici le cere locuitorilor care au venit în comună, din afara țării, să ia legătura cu doctorul din comunitate sau cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, pentru a fi monitorizați!
“Vă rugăm să fiți responsabili, sa fiti prudenti, prin autoizolare pentru a evita îmbolnăvirea semenilor dumneavoastră! Vă rugam tineți cont de recomandările MAI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19). Protejați-vă, evitați contactul direct!
Puteți obține detalii dacă sunați la 0800.800.358, care este un număr de informare, nu este un număr de urgență. Doar în cazul urgențelor sunați la 112!
Evitați, cu prioritate, expunerea persoanelor în vârstă (peste 65 de ani) și a celor cu imunitate scăzută/boli asociate către alte persoane cu simptome de gripă sau răceală, în zone aglomerate sau zone cu trafic intens de persoane”, transmite primarul din Grădina.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Teja Marius

26 Mar, 2020 16:48

Doamna primar nu trebuie să aștepte ca cetătenii repatriați să ia legatura cu medicul! Trebuie să monitorizeze zilnic împreună cu agentul de poliție și ceilalți funcționari situația populației din comună, așa cum fac ceilalți primari!

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.