Mesaje de interes public! Stelian Clinciu, primarul localității Dumbrăveni – „Oamenii respectă regulile“

Epidemia de Coronavirus ce a adus starea de urgenţă decretată la nivelul României şi măsurile restrictive pot crea confuzie în rândul cetăţenilor. În acest context, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de informaţii corecte şi concrete a constănţenilor, ZIUA de Constanţa a demarat un amplu demers jurnalistic. Rând pe rând, vom prezenta măsurile luate la nivelul municipiilor, oraşelor şi comunelor din județ, pentru a preveni răspândirea virusului şi a asigura protecţia oamenilor.
 
Primarul localității Dumbrăveni, Stelian Clinciu spune că are are în evidență patru cetățeni în autoizolare. „Oamenii respectă regulile. Avem liste făcute cu cei care au nevoie de ajutor. Ne descurcăm“, a mai completat Stelian Clinciu.
 
Amintim că președintele României, Klaus Iohannis a semnat luni, 16 martie, decretul privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României! Măsura este valabilă pe o durată de 30 de zile și a fost luată luând act, printre altele, de evoluția situației epidemiologice pe teritoriul României și de evaluarea riscului de sănătate publică pentru perioada imediat următoare, care indică o creștere masivă a numărului de persoane infectate cu coronavirusul SARS-CoV-2.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Afaceri Constanța Primăria Dumbrăveni a vândut mai multe terenuri către 14 persoane fizice

08 Feb 2024 907

Averea și interesele lui Stelian Clinciu, primar al comunei Dumbrăveni, județul Constanța (DOCUMENTE)

10 Aug 2023 1659

UPDATE Dosar penal in rem. IPJ face cercetări în cazul primarului de la Dumbrăveni care ar fi oferit o sumă de bani în ziua votului

10 Nov 2019 1770