Polițiștii constănțeni, în control la restaurantul Sabroso. Ce au găsit oamenii legii

  • Control la restaurantul Sabroso, de pe I.C. Brătianu

Polițiștii constănțeni au organizat o verificare în trafic, duminică, 31 ianuarie a.c., pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiu. Totodată, oamenii legii au decis să verifice, în același timp, inclusiv restaurantul Sabroso aflat în proximitate și o sală de jocuri de noroc, din vecinătate.

Amintim că oamenii legii au verificat autobuzele care circulă pentru respectarea măsurilor de protecție de către pasageri, cât și taximetre. Amintim că masca este obligatorie în spațiile publice, iar persoanele care se deplasează trebuie să păstreze o distanță față de cei din jur.

Rata de incidență din municipiul Constanța a scăzut considerabil sub 3 infectări la mia de locuitori. Începând de săptămâna trecută, au fost deschise restaurantele, cu precizarea de a se ocupa 30% din spațiu avut. Motiv pentru care oamenii legii au decis să extindă controalele și la localuri, aleatoriu, pentru a se vedea dacă se respectă prevederile prevăzute de lege. 

UPDATE 

În urma controlului efectuat, oamenii legii au spus că nu au fost identificate probleme la restaurantul verificat. Nici la sala de jocuri de noroc nu au fost descoperite nereguli. Totodată, concomitent cu controlul de pe bd. I.C. Brătianu, sunt controale tematice în Piața Ovidiu din zona peninsulară a municipiului. Oamenii legii vor continua verificările spontane pentru a preveni răspândirea infecției cu noul coronavirus.

„În cursul zilei de astăzi polițiștii și jandarmii constănțeni desfășoară activități de prevenire și combatere a răspândirii virusului Covid-19. Până la acest moment, mai multe mijloace de transport în comun au fost oprite pentru control și nu au fost constatate nereguli. Pasagerii purtau masca de protecție în mod corespunzător. Scopul acestor acțiuni este acela de a le reaminti tuturor cetățenilor faptul că sănătatea și viața sunt cele mai importante. Astfel de acțiuni se desfășoară și în Piața Ovidiu. Forțele de ordine vor verifica dacă persoanele respectă normele legale în vigoare.”, a transmis reprezentantul IPJ Cosntanța, Cristina Vasile. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Fanr

31 Jan, 2021 15:13

Poate faceti controale si la spitale sau la institutiile statului. Nu numai in restaurante si sali de jocuri.

Articole asemanatoare

IPJ Constanța face declarații despre cazul vârstnicei agresate în Tomis Nord

29 Mar 2024 169

Polițiștii IPJ Constanța, continuă acțiunile în școlile din Constanța și Năvodari

29 Mar 2024 225

Acțiuni ale polițiștilor în județul Constanța. Au fost aplicate sancțiuni

29 Mar 2024 216

Știri Constanța Bărbat arestat pentru trafic internațional de droguri. Iată ce au constatat politștii

29 Mar 2024 332

Activități preventive ale polițiștilor în incinta școlilor din Constanța

28 Mar 2024 371

Polițiștii în vizită la Universitatea Ovidius din Constanța

28 Mar 2024 552

Misiuni ale polițiștilor rutieri, în municipiul Constanța. Au fost aplicate amenzi usturătoare

28 Mar 2024 496

Acțiuni ale polițiștilor în județul Constanța

28 Mar 2024 444

Doi bărbați au fost puși după gratii la Poarta Albă, județul Constanța. Ce fapte au comis

28 Mar 2024 510

Șofer sub influența substanțelor psihoactive, depistat în urma unui accident rutier, în Năvodari, județul Constanța. S-a întocmit dosar penal

28 Mar 2024 608

În Constanța Un tânăr s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat

28 Mar 2024 396

Bărbat arestat pentru furturi din locuințe, în municipiul Constanța. Valoarea prejudiciului este de peste 100.000 de lei (FOTO)

28 Mar 2024 551

Cinci tineri, reținuți pentru că ar fi sustras din mai multe mașini, în Medgidia, județul Constanța. Ce au constatat polițiștii?

28 Mar 2024 477

Acțiuni ale polițiștilor în zona școlilor și mall-urilor din Constanța

27 Mar 2024 503

Constanța Șofer beat și fără permis condamnat definitiv la închisoare

27 Mar 2024 562