Primul caz de Omicron în Tulcea


 
  • A fost înregistrat primul caz de infectare cu noul Coronavirus, tulpina Omicron, pe raza judeţului Tulcea, rezultatul fiind confirmat de Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş.
 Oficial de la Garda de Coastă
 
 

Din informatiile pe care le detinem in prezent, in perioada 18-21 decembrie a fost cazat un politist de frontiera la centrul de pregatire al Garzii de Coasta de la Sulina.


 
 
 

 Intrucat nu au fost planificate alte activitati in acea perioada, din cauza vremii si a apropierii sarbatorilor, in centrul de pregatire nu mai era cazata nicio alta persoana.
 
 
 
Facilitatile centrului s-au rezumat doar la cazare, fara masa. Personalul aflat la sediul centrului a respectat masurile de protectie si asa cum este procedura, la eliberarea camerei, s-a procedat la dezinfectarea acesteia.
 
 
Mentionam ca politistul de frontiera a fost confirmat pozitiv in data de 28 decembrie, la 7 zile dupa ce a parasit centrul de la Sulina.
 
 
 
Din data de 18 decembrie pana in prezent nu au fost confirmate cazuri de infectare cu SARS COV 2 in randul personalului Garzii de Coasta din zona orasului Sulina.
 


Sursa foto: Pixabay

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se pregătesc două centre de evaluare a pacienţilor COVID-19, în județul Tulcea

11 Jan 2022 807

Coronavirus Încă 91 de cazuri cu varianta Omicron confirmate în România, inclusiv în județul Constanța

05 Jan 2022 948