Simona Halep „Trebuie să ascultăm ce ni se spune, să stăm în casă şi să fim în siguranţă“

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a privit partea plină a paharului după anularea ediţiei din acest an a turneului de la Wimbledon, afirmând că în acest mod va fi campioană pentru doi ani, relatează Reuters, citată de Agerpres.


''Privesc cu optimism, deoarece acum voi fi campioana en titre pentru doi ani. Voi trăi cu acest sentiment încă un an, aşa că este din nou un lucru bun'', a răspuns Halep la întrebarea cum vede anularea turneului de Grand Slam pe iarbă, în cadrul emisiunii vodcast Tennis Legends de la Eurosport, potrivit digi24.ro.

''Sunt emoţionată că voi putea să joc primul meci de marţi, cred că pe Terenul Central. Vreau neapărat să trăiesc această experienţă. Va fi cu siguranţă extraordinar'', a mai spus Halep.

Fostul lider mondial a reuşit o evoluţie fără greşeală şi a învins-o pe americanca Serena Williams cu 6-2, 6-2 în finala de anul trecut. Halep, 28 de ani, se află în România, închisă în casă de 22 de zile din cauza pandemiei de coronavirus, ieşind doar din când în când pentru a alerga în jurul casei.

Circuitele WTA şi ATP sunt suspendare până la mijlocul lunii iulie, cel puţin, dar Halep este pregătită pentru o suspendare mai lungă a sezonului, poate chiar a întregului an.


''Cel mai negru scenariu din capul meu este că tot sezonul va fi anulat, dar sunt sigură că vom depăşi această perioadă dacă suntem ascultători şi stăm în case. Acum cred că suspendarea va fi mai lungă de luna iulie. Sperăm ca US Open (31 august-13 septembrie) să se joace, dar nu e sigur, deoarece New York-ul trece prin momente grele acum'', a subliniat Halep.

După mulţi ani în care a străbătut globul în lung şi-n lat, Halep spune că pauza impusă de coronavirus are şi aspecte bune.

''E cea mai lungă perioadă în care nu am atins racheta de tenis. Nici mingea, nici racheta, de la Dubai. Şi vreau să fie aşa timp de încă o lună'', a afirmat Halep.
''Am grijă foarte mare, deoarece sunt puţin speriată. Vreau să stau liniştită. Mă trezesc pe la 10 sau 11. E bine să dormi mult. Fără ceas cu alarmă, fără program, mă trezesc când vreau. Iau un mic dejun întârziat şi apoi alerg în complexul. E permis acest lucru e un complex rezidenţial privat. Fac exerciţii şi în casă, lucrez în fiecare zi şi mă simt în formă'', a dezvăluit Halep.

Halep a mai spus că îi lipseşte tenisul, dar acum sportul şi-a pierdut importanţa în această vreme de criză globală.

''E o problemă mondială şi vreau să spun că e mai sigur să se anuleze toate evenimentele. Nu e o problemă mică, e ceva uriaş. Trebuie să ascultăm ce ni se spune, să stăm în casă şi să fim în siguranţă. Tenisul nu este totul în viaţa mea'', a concluzionat Halep.

Sursa foto: Facebook/ Simona Halep

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Simona Halep a revenit în țară de la Miami „Sunt bucuroasă că, din această carieră, am câștigat un om foarte valoros“

25 Mar 2024 1456

Editorial Ziua în care Simona Halep s-a bucurat din nou pe terenul de tenis

24 Mar 2024 676

Simona Halep, petrecere specială, în care au fost sărbătoriți Stere și Nicolae Halep

24 Mar 2024 3952

Simona Halep „Îl aştept pe Carlos Martinez să începem. Am fixat o perioadă de încercare“

21 Mar 2024 631

Simona Halep, revenire de bun augur în turnee. Cu set câștigat! „Această zi va rămâne foarte specială pentru mine“. Cine e noul antrenor

20 Mar 2024 877

WTA Miami 2024 Simona Halep a câștigat setul întâi cu 6-1, dar a pierdut primul meci de la revenirea în turnee

20 Mar 2024 1324

UPDATE Simona Halep și-a aflat adversara de la Miami!

18 Mar 2024 649

Simona Halep, convocată pentru meciul din Billie Jean King Cup cu Ucraina. Pe site-ul competiției, apare pe locul 58 în lume!

15 Mar 2024 637

Simona Halep a plecat în SUA, pentru turneul de la Miami. „Mă bucur mult că am șansa de a mă întoarce pe teren“

11 Mar 2024 913

Tribunalul Constanța, termen azi în dosarul în care se cere insolvența SNH Gold Imperial SRL, controlată de Stere Halep, tatăl Simonei Halep

10 Mar 2024 850

Simona Halep - „Proba mea de sânge a stat peste două ore la o temperatură greșită!“. Ce spune Laboratorul de control doping

08 Mar 2024 632

Simona Halep va reveni în circuitul WTA! Anunțul sportivei de la malul mării

07 Mar 2024 645

Simona Halep a revenit în țară „Mă bucur că s-a judecat corect și că pot juca tenis din nou“

07 Mar 2024 690

Editorial. Simona Halep se poate întoarce pe teren „Binele și adevărul înving mereu” - sintagma de basm transpusă în realitate

06 Mar 2024 700

Simona Halep, victorie uriașă la TAS Gheorghe Hagi - „S-a dovedit încă o dată că binele bate răul“ (VIDEO)

06 Mar 2024 759