Șoferi beți la volan, prinși de polițiști

  • Șoferi prinși băuți la volan de către polițiști.
La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Secției 5 au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Meșterul Manole din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 01.30, patrula mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu și un jandarm al I.J.J. Constanța, a identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe DN 2A - localitatea Mihail Kogălniceanu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Cluj Reținuți pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de migrați și complicitate la trafic de migranți

07 Sep 2023 756

Controale în Portul Constanţa Sud Agigea. Ce au descoperit polițiștii

08 Feb 2021 1806

Tânără din Costinești, dispărută de câteva zile de acasă. Rudele au cerut ajutorul polițiștilor

16 Oct 2018 2120