Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța cumpără echipamente medicale

  • Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța cumpără echipamente medicale

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța organizează o licitație pentru atribuirea unui contract aferent achiziției de echipamente și aparatură medicală – 2 loturi.

Valoarea estimată a achiziției este de 719.314,22 lei, iar termenul limită este 15 martie 2021. Achiziționarea aparaturii și echipamentelor medicale care fac obiectul prezentei documentații de atribuire, este de o importanță deosebită pentru Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, deoarece contribuie la:
- Consolidarea capacității medicale a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, în contextul COVID-19
- Consolidarea capacităţii de gestionare a crizei sanitare COVID-19.
 

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  • Creșterea capacității de tratare și asigurarea unei capacități adecvate de îngrijire și tratament a cazurilor de infecție cu virusul SARS-CoV-2
  • Prin proiect se va dota spitalul cu echipamente medicale specifice și necesare pentru creșterea capacității de tratare și asigurarea unei capacități adecvate de îngrijire și tratament a cazurilor de infecție cu virusul SARS-CoV-2
  • Diminuarea riscului de contaminare a personalului din cadrul spitalului și a pacienților.
  • Prin proiect se va dota spitalul cu echipamente de protecție personală și substanțe necesare pentru decontaminare /biocide în vederea diminuarea riscului de contaminare a personalului din cadrul spitalului și a pacienților
  • Limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2 precum și a efectelor extrem de grave ale acestuia

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt prezentate în declarația conducătorului autorității contractante, parte a dosarului achiziției publice și sunt următoarele: Conf. Univ. Dr. Halichidis Stela, Conf Univ Dr Cambrea Claudia – Director Medical, Ec Popa Nina – Director financiar contabil Ec.Arnautu Gheorghe, Dr Carp Dalia Sorina – medic șef laborator Dr Resul Ghiulendan, medic anatomie patologică, Soitarau Marilena asistent șef secția adulți, Ionescu Mirela asistent șef secția adulți, Dr Mitan Iuliana Romelia - medic ATI Ing Ursachi Cristian - Inginer Compartiment Achiziții Contractare, As Punga Mariana asistent secția HIV, Dr Dumitrescu Petronela Anca – medic laborator, Lascu Florentina – asistent șef secția copii, Tică Alexandra – Economist Compartiment Achizitii Contractare, Ec Samara Stela – Economist, Compartiment Achiziții Contractare, Ioana Chițac – expert achiziții publice Alexandru Vasile Moise.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vergil Chițac, detalii despre redeschiderea Spitalului de Boli Infecțioase Constanța (video)

20 Oct 2021 616

Editorial Incendiu la ATI Covid Constanța. Suntem datori să nu uităm. Dar, vai, tocmai am făcut-o!

13 Oct 2021 2642

Claudia Cambrea, manager interimar la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța dorește punerea în funcțiune a unei părți din clădire

11 Oct 2021 818

Cine va fi audiat Procurorul Zafer Sadîc, noi declarații despre tragedia de la Spitalul de Boli Infecțioase (video)

11 Oct 2021 1280

Dr. Claudia Cambrea, manager interimar la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

11 Oct 2021 2105

Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, la zece zile de la incendiul devastator. Ce măsuri vor lua autoritățile (galerie foto+video)

11 Oct 2021 1325

ZIUA-n amiaza mare Liderul SANITAS, Nicolae Manea - Personalul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, afectat de incendiu, cere amplasarea unui spital modular in curtea unității

09 Oct 2021 2447

Iohannis – „Medicii au toată admirația și considerația mea“ O săptămână de la tragedia de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța (video)

08 Oct 2021 1152

Incendiu ATI Covid Constanța Încă un pacient a decedat! Avea 40 de ani și era fără comorbidități!

06 Oct 2021 3026

Un nou spațiu pentru Spitalul de Boli Infecțioase Constanța!

06 Oct 2021 1978

Una dintre victime, înmormântată „Nu mai pot face nimic pentru mama mea! Mă duc să îmi iau rămas bun de la ea“ (video)

06 Oct 2021 1250

Care este starea de sănătate a victimelor incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

05 Oct 2021 723

LIVE TEXT. Incendiu la Terapie Intensivă Covid Constanța Una dintre paciente, condusă pe ultimul drum, la Mircea Vodă. „Stăteam afară ca niște nenorociți! A fost calvarul vieții noastre!“ (galerie foto+video)

05 Oct 2021 1521

Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța Bilanțul victimelor a crescut la 9. „Personalul se luptă intens pentru fiecare pacient”

05 Oct 2021 1221

Încă o persoană a decedat în această noapte, în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Ce spune prefectul Silviu Coșa (video)

05 Oct 2021 1561