Un echipament ultraperformant pentru testare Covid-19 a fost donat Spitalului Județean Constanța

  • Aparatul are o viteză de procesare a 86 de teste pe oră și poate da rezultatele în 18 minute. 
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a fost dotat cu un aparat eCL8000-Automated ECL Immunoassay Analyzer și 1000 de kituri de testare pentru SARS-CoV-2, anunță oficialii unității sanitare prin intermediul unui comunicat de presă dat publicității azi.
 
Reprezentanții SCJU mai arată că echipamentul de ultimă generaţie a fost achiziționat de grupul GRAMPET și a intrat în posesia SCJU la sfârșitul săptămânii trecute iar săptămâna aceasta a fost instalat și calibrat, făcând parte acum din dotarea Laboratorului de Biologie Moleculară.
 
Aparatul eCL8000-Automated ECL Immunoassay Analyzer are o viteză de procesare a 86 de teste pe oră și poate da rezultatele în 18 minute.
 
Pentru că beneficiază de o tehnologie mult mai avansată (ECLIA), în afară de teste pentru anticorpi tip IgM si IgG anti SARS-CoV-2, analizorul permite depistarea mai multor afecțiuni, putând fi utilizat pentru realizarea de markeri cardiaci, de inflamație, detectarea hormonilor tiroidieni sau de fertilitate, teste de glicometabolism, metabolism osos, etc.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.