Coronavirus - ultimele stiri despre epidemia de coronavirus

„Vremurile grele fac oamenii puternici!“ Militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu, campanie umanitară și în criza coronavirusului

Cei doi militari cunoscuți pentru evenimentele sportive cu specific caritabil pe care le organizează, gălățeanul Laurențiu Cobzaru (MApN, Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan, Poliția Militară) și brăileanul Costel Mazâlu (Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dunărea” al județului Brăila), au o inițiativă de natură umanitară și în criza coronavirusului.

Este vorba de o campanie de ajutorare a persoanelor vârstnice, „Fii și tu un erou pentru semenii tăi!“, care are ca scop strângerea de alimentare și livrarea lor către bătrâni aflați în dificultate.     
„În aceste zile greu încercate, solidaritatea umană este mai mare ca oricând, iar echipa «Fii și tu un erou!» nu face excepție. Concret, Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu organizează o campanie ce are drept scop ajutorarea persoanelor vârstnice aflate în dificultate, cu o situație financiară precară. Pentru că știm că doar împreună putem să traversăm cu bine această perioadă, vă invităm să fiți voluntari alături de noi!
Campania noastră este una de colectare produse alimentare (pe raza județelor Galați și Brăila), de la voi, oameni cu suflet mare și evident, distribuirea lor către bătrânii aflați în suferință. Alimentele ce pot fi donate de către dumneavoastră trebuie să se afle în termen de valabilitate și să facă parte din categorii neperisabile, care nu necesita o temperatură specială de păstrare, precum: alimente de bază (ulei, făină, orez, zahăr, ingrediente de copt), conserve, paste făinoase, sosuri, produse de patiserie ambalate, ceaiuri, dulceață, gemuri, etc.
Și, cel mai important aspect, #stațiacasă! Venim noi la dumneavoastră! Tot ce trebuie să faceți este să apelați numărul de telefon 0741 390 761 (Laurențiu Cobzaru) în momentul în care puteți oferi din puținul dumneavoastra. Echipa noastră vine acasă la dumneavoastră pentru a colecta produsele alimentare, acestea urmând să ajungă pe mesele bătrânilor, pentru a trece mai ușor peste perioada de izolare.
Vremurile grele fac oamenii puternici! Oamenii puternici fac vremurile ușoare! Vă mulțumim anticipat pentru solidaritatea de care dați dovadă!“, se arată în prezentarea campaniei umanitare.

Sursa foto: Facebook (Laurențiu Cobzaru)

Citește și:

Acţiune umanitară De Ziua Protecţiei Civile, militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu au alergat de la Brăila la Tulcea (galerie foto)

„Împreună pentru Ionuţ!“, un nou cros umanitar organizat de militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu (galerie foto)

 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine „Aș alerga până la capătul universului, să știu că pot aduce înapoi remediul pentru fiecare boală“ (galerie foto)

23 Sep 2020 1780

#ConstanțaEsteBine - De Ziua Marinei, au alergat de la Baia la Constanța Cursă umanitară, pentru ajutorarea fetiței unui militar de pe Fregata „Regina Maria“ (galerie foto)

17 Aug 2020 1713

Cursă umanitară De Ziua Marinei Române, militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu și fostul polițist Ioan Chifu aleargă între Baia și Constanța

08 Aug 2020 2730

Laurențiu Cobzaru și Valentin Ganea au primit placheta de onoare a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități

11 Jul 2020 1017

Alergarea în scop umanitar de 600 de kilometri Militarul Laurențiu Cobzaru, întâmpinat la Satu Mare la Monumentul Ostașului Român (galerie foto + video)

29 Jun 2020 2386

„Alerg pentru viață“. Cursă de 600 de kilometri! Militarul Laurențiu Cobzaru, start în temerarul său demers de a ajuta o polițistă (galerie foto)

22 Jun 2020 2063

O tânără polițistă are nevoie de ajutor De Ziua Drapelului Național, militarul Laurențiu Cobzaru va alerga susținând o nouă o cauză umanitară

06 Jun 2020 3832

Camarad necuvântător întâlnit pe traseu De Ziua Eroilor, militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu și-au îndeplinit misiunea (galerie foto)

30 May 2020 3768

De Ziua Eroilor, militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu vor alerga pentru o nouă cauză umanitară

28 May 2020 2863

La ultramaratonul Autism 24h „Marea Neagră“ participă și militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu

01 May 2020 2907

Năvodari. Fostul polițist Ioan Chifu La împlinirea vârstei de 51 de ani, și-a făcut „cadou“ o alergare de 51 de kilometri!

18 Mar 2020 7093

La Tulcea, Crosul Mărțișorului, iar apoi alergare în jurul lacului Ciuperca. La a doua cursă, participanții au fost legați la ochi (galerie foto)

01 Mar 2020 1789

Acţiune umanitară De Ziua Protecţiei Civile, militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu au alergat de la Brăila la Tulcea (galerie foto)

29 Feb 2020 1446

„Împreună pentru Ionuţ!“, un nou cros umanitar organizat de militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu (galerie foto)

25 Feb 2020 3217

Militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu, ultramaraton caritabil de Ziua Principatelor Române

30 Jan 2020 1361