Baniciu, Bittman, Ţapinarii şi mulţi alţii, la FOLKFest Remember Costineşti. Plus expoziţii, concursuri de epigrame şi mese rotunde

Vara e pe sfârşite, aşa că e musai să profitaţi la maximum de o porţie zdravănă de super distracţie, spre sfârşitul lunii Gustar, în zilele de 25 şi 26 august, la prima ediţie a FOLKFest Remember Costineşti. Va fi un eveniment de vis, asigură organizatorii.
 
Cu cine vă veţi întâlni la White Horse Rock'n Roll Costineşti, gazda evenimentului?! Cu Mircea BaniciuDan Bittman & Marius BaţuDucu BertziVasile ȘeicaruFără ZahărȚapinariiDaniel IancuAndrei PăunescuWalter GhicolescuFolk & Rock CompanyLaurenţiu Marinescu.
 
Și asta nu e tot! În programul festivalului se vor regăsi mese rotunde, dialoguri interactive, concursuri de epigrame şi catrene, dar şi expoziţii de fotografie şi caricatură.
 
„Acest festival reprezintă un proiect ce îşi doreşte să readucă în atenţia publicului povestea boemă a Costineştiului de altădată, vremuri în care folkul şi atmosfera indusă de el creaseră din această zonă turistică o destinaţie obligatorie a vacanţelor pe litoralul românesc. (...) Pe timpul zilei, FOLKFest Remember Costineşti propune publicului mese rotunde / dezbateri despre atmosfera Costineştiului de odinioară şi personalităţile din domeniul folkului care au animat anii de glorie ai Costineştiului (dialoguri interactive, moderate de poetul George Stanca, la care vor participa invitaţii festivalului); concursuri de epigrame / catrene; o expoziţie de caricaturi / grafică umoristică, la care invitatul special este caricaturistul Costel Pătrăşcan; concursul şi expoziţia de artă fotografică având ca punct de referinţă imaginile Costineştiului de altădată.
 
În egală măsură, participanţii la festival vor avea posibilitatea, pe parcursul zilelor de 25 şi 26 august, să se bucure de diverse activităţi recreative în cadrul complexului White Horse Rock'n Roll Costineşti, unde sunt amenajate spaţii pentru tenis de masă (şase mese disponibile) şi biliard (11 mese disponibile)“, spun organizatorii.
 
Biletele pentru FOLKFest Remember Costineşti au preţuri de 40 de lei, pentru fiecare zi a festivalului. După încheierea recitalurilor, White Horse Rock’n Roll a pregătit două nopţi cu muzica anilor ’70, ’80 şi ’90, concursuri şi alte surprize.
 
Mai multe informaţii despre bilete găsiţi pe pagina de Facebook a evenimentului FOLKFest Remember Costineşti.
 
Sursă foto: Facebook

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.