„Cazacii zburători“ din Ucraina și Clayderman vin săptămâna aceasta la Constanța (galerie foto)

Vestiții „Cazaci zburători“ din Ucraina, faimosul pianist francez Richard Clayderman, precum și actorul Dan Puric sunt așteptați în această săptămâna la Constanța. 
 
Cu senzaționalii „Cazaci zburători“, așa cum li se mai spune membrilor Ansamblului Academic Kalyna din Kiev, publicul se va întâlni astăzi, de la ora 20.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor (CCS) Constanța. Ei promit un show de neuitat cu coregrafii spectaculoase, cântece și costume tradiționale. Cei care vor să fie martori la „zborul“... cazacilor trebuie să se grăbească deoarece în vânzare mai sunt doar 45 de bilete la prețul de 200 de lei, dintre care 15 sunt la reducere, fiind cu 50 de lei mai ieftine. Spectacolul pe care „Cazacii zburători“ îl susțin la Constanța este inclus în cadrul unui turneu național.
 
Pe 9 martie, melomanii vor avea ocazia să-l audă cântând live, la Sala Sporturilor din Constanța, pe Richard Clayderman, care a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind „cel mai de succes pianist din toate timpurile“. Artistul va fi acompaniat de Camerata Regală.
 
Concertul pe care cel supranumit „Prince of Romance“ îl susține în orașul de la Marea Neagră este inclus în cadrul unui turneu pe care pianistul îl susține în România, în perioada 6-10 martie, la Timișoara, Târgu Mureș, București și Galați. Potrivit directorului CCS, Gheorghe Ungureanu, doar 25 de bilete pentru acest concert se mai găsesc în vânzare numai la sediul instituției pe care o conduce, la prețul promoțional de 100 de lei.
 
Tot în această săptămână, dar chiar de Ziua Femeii, pe 8 martie, actorul Dan Puric va susține pe scena CCS, începând cu ora 19.00, conferința „Să fii român!“, dublată de o lansare de carte. Tichetele pentru acest spectacol pot fi procurate la prețuri de 60 și 80 de lei, iar pensionarii, elevii și studenții vor beneficia de o ofertă specială - un bilet de 80 lei pentru două persoane - în limita locurilor disponibile.
 
„Să fii român înseamnă să îți iubești credința strămoșească în care te-ai născut, martirii și eroii neamului tău, să îți iubești tradiția, cultura și oamenii mari pe care i-a dat acest pământ, cât mai ales să îți iubești necondiționat, în ciuda tuturor evidențelor, țara de astăzi ca să ai puterea să o ridici“, spune Dan  Purcic.
 
Sursă foto: Facebook (Casa de Cultură Constanța)

Citește și:  

Peste o lună, „Cazacii zburători“ vin la Constanţa

Peste o sută de bilete au fost deja vândute Richard Clayderman, pentru prima dată la Constanța! Un vis devenit realitate după... zece ani
 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Cazacii zburători“ de la Kiev au adus „Ciocârlia“ românească la Constanța (galerie foto + video)

09 Mar 2017 3075

Peste o lună, „Cazacii zburători“ vin la Constanţa

07 Feb 2017 2276