Cultura

Festivalul „Marea Neagră“ Flautiştii Elena Cecconi şi Gabriel Marin, în recital la Teatrul „Oleg Danovski“În ultima zi a lunii Făurar, iubitorii muzicii culte sunt aşteptaţi în foaierul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“, pentru a participa la un recital de flaut.
 
Evenimentul cultural este inclus în cadrul celei de-a V-a ediţii a Festivalului „Marea Neagră“, care a început pe 26 februarie, la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria“, cu un concert extraordinar.

Recitalul de flaut de la Teatrul „Oleg Danovski“ este programat miercuri, 28 februarie, de la ora 18.30. El va fi susţinut de flautista Elena Cecconi, din Italia, şi de Gabriel Marin, din Constanţa, acompaniaţi de pianista Andrada Ştefan. În program sunt incluse lucrări de mare popularitate din repertoriul compozitorilor: Franz Doppler, Wolfgang Amadeus Mozart şi Wilhelm Friedemann Bach.
 
Pentru acest recital, melomanii vor plăti 10 lei pe bilet. Elevii şi studenţii au intrare liberă, în baza carnetului de note vizat la zi.
 
Sursă foto: Gabriel Marin

Citește și: 

În primul weekend al lunii martie. Mărțișoare muzicale și coregrafice la Teatrul „Oleg Danovski“

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Cele mai frumoase lieduri”, recital de excepție la Muzeul de Artă din Constanța

07 Jan 2019 390

Horia Brenciu vine la Constanţa în a treia zi de Crăciun

27 Dec 2018 735

Concursul Constanța International Competition Festival for Young Pianists, găzduit de Colegiul de Arte „Regina Maria“ din Constanța

07 Nov 2018 601

Cerbul de Aur 2018. James Blunt, Horia Brenciu şi Delia au făcut senzaţie în a treia zi de festival. Toate biletele au fost vândute

01 Sep 2018 723