Folk Fest Remember, ediţia a treia, reînvie anii de glorie ai Costineştiului


Cea de-a treia ediţie a Folk Fest Remember Costineşti se desfăşoară în zilele de 17 şi 18 august 2019, la Teatrul de Vară din staţiune. Vor urca pe scenă: Mircea Vintilă, Ducu Bertzi & Friends, Vasile Șeicaru, Adi Beznă, Alina Manole, Trupa Spam, After Party: Folk & Rock Company (17 august); Semnal M, Mircea Baniciu, Ada Milea, Ilie Stepan & Horea Crişovan, Țapinarii, After Party: Folk Frate! (18 august).

„Folk Fest Remember Costineşti reprezintă un proiect cultural ce are ca obiectiv principal aducerea în prezent a anilor de glorie ai Staţiunii Tineretului, locul de rezidenţă a celor mai îndrăgiţi artişti din România. Anii ’70-’80 au construit în acest spaţiu emblematic o istorie culturală pe care nu o putem uita şi pe care, cu ajutorul publicului, dorim să o păstrăm vie pentru generaţiile ce vor urma. Folk Fest Remember Costineşti vă propune aşadar două zile în care vor urca pe scenă unii dintre cei mai frumoşi oameni ai artei muzicale din România. Amfitrionul evenimentului este Andrei Partoş - jurnalist şi excepţional om de radio, personalitate reprezentativă a Costineştiului de altădată“, anunţă organizatorii.

Folk Fest Remember Costineşti este un proiect susţinut de Primăria Comunei Costineşti în colaborare cu Asociaţia Creative Life şi Doors Club Constanţa/ White Horse Costineşti.

Accesul la festival se face începând cu ora 18:45, urmând ca trupele să urce pe scenă de la ora 19:30. Preţul unui abonament este 50 de lei. Abonamentele în format electronic se găsesc pe www.iabilet.ro. Info: 0766057078 sau 0763661622. Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.