Imagini de la eveniment Armonii de primăvară cu Trio Resonance şi „voci“ de tinereţe, la Teatrul „Oleg Danovski“ (galerie foto)

Într-o autentică zi de primăvară, melomanii tomitani s-au lăsat seduşi de frumuseţea sunetelor petrecând o agreabilă seară în foaierul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“, ascultând lucrări din perioada de tinereţe a trei mari compozitori ai spaţiului german: Haydn, Schubert şi Beethoven.
 
Călăuze în mirifica lume a sunetelor au fost, miercuri seară, violonista Carmen Simion, violista Adeline Penescu şi violoncelista Carmen Tegzeşiu, membre ale Trioului Resonance.
 
„A fost un program extraordinar de frumos şi de plăcut pentru o seară de primăvară. Am ales lucrări de tinereţe ale compozitorilor Haydn (n.r. - Divertisment nr. 1), Schubert (Trio în Si bemol major) şi Beethoven, reprezentativi pentru şcoala germană, aflaţi în perioada de căutare şi de găsire a stilului. De aceea le putem asocia cu primăvara tumultoasă, superbă, cu reînnoire, culoare, sunet, pentru că toată natura reînvie. Aşa e şi tinereţea, aparţine primăverii“, a spus apreciata violoncelistă Carmen Tegzeşiu.
 
Sursă foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Terapie muzicală cu Trio Resonance, miercuri, la Teatrul „Oleg Danovski“

„Magic Swing“, în premieră la Teatrul „Oleg Danovski“

Atmosferă înălţătoare la Teatrul „Oleg Danovski“, în Săptămâna Patimilor, cu „Requiem“, de Verdi (video)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Terapie muzicală cu Trio Resonance, miercuri, la Teatrul „Oleg Danovski“

17 Apr 2018 2282

Trio Resonance vă invită la Teatrul „Oleg Danovski“

22 Feb 2017 2228