În primul weekend al lunii martie Mărțișoare muzicale și coregrafice la Teatrul „Oleg Danovski“

În luna martie, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ a pregătit mărțișoare muzicale și coregrafice pentru doamne, domnișoare, dar și pentru domni. 
 
Primul eveniment al lunii martie, programat sâmbătă, 3 martie, de la ora 18.30, va celebra anotimpul verde care se lasă atât de mult așteptat. Concertul extraordinar „Voci de primăvară“ îi va avea ca soliști pe sopranele Laura EftimieSmaranda Drăghici și Stela Sîrbu, tenorii Doru Iftene și Răzvan Săraru, precum și pe baritonul Marius Eftimie. La pupitrul orchestrei simfonice se va afla dirijorul italian Romolo Gessi.
 
Duminică, 4 martie, tot de la aceeași oră, Teatrul „Oleg Danovski“ va urmări gala extraordinară de balet „Mărţişoare în pas de dans“. Vor da... formă emoțiilor, în pași de dans, Irina Ganea Mihaiu, Adrian Mihaiu, Amalia MîndruţiuMayu Takahashi, Steward Douglas CallumMizuki Kubota, Shigeyuki Kondo și Deborah Rosner. 
 
Biletele pentru aceste spectacole, care pot fi procurate de la agenţia teatrului, au preţuri de 20, 25, 30, 40 şi 50 de lei, în funcţie de locul ocupat în salǎ. Copiii şi elevii, pe baza carnetului de elev vizat la zi, vor plăti pe un bilet 8 lei, iar pensionarii şi studenţii, pe baza talonului de pensie, respectiv a carnetului de student vizat la zi, vor cumpăra un tichet cu 15 lei.
 
Sursă foto: ZIUA de Constanța

Citește și: 

Festivalul „Marea Neagră“. Flautiştii Elena Cecconi şi Gabriel Marin, în recital la Teatrul „Oleg Danovski“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Martie la TNOB Constanța. O lună plină de emoție și artă, cu spectacole care te vor cuceri!

27 Feb 2024 840

Primăvara începe cu trei spectacole la Teatrul de Stat Constanţa (galerie foto)

25 Feb 2019 2896