Noi spectacole la „Blue Theatre Revolution University Contest” din Constanta


 
  • „Blue Theatre Revolution University Contest” este un proiect sub egida  Festivalului Internațional de Teatru Independent de la Constanța (FITIC), organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii Art Theatre, în parteneriat cu Universitatea Ovidius din Constanța, Facultatea de Arte și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.
  • Festivalul „Blue Theatre Revolution University Contest” se adresează în mod special tinerilor, dar și iubitorilor de teatru, mai ales celor care apreciază ineditul în artele spectacolului, dar și tuturor celor care apreciază diversitatea culturală. Scopurile proiectului sunt promovarea culturii și a educației.
 
În data de 03.09.2022, începând cu orele 20:00, în Parcul Arheologic, a avut loc un spectacol de MUZICĂ ȘI POEZIE, alături de DUO KITHARSIS și studenții Facultății de Arte din cadrul Universității “Ovidius” din Constanța. Un spectacol în care muzica se îmbină cu poezia, două tipuri de artă care alină sufletul și creează o atmosferă inedită.

Publicul a învins vremea răcoroasă de afară și vântul, și a asistat la acest spectacol plin de emoție, talent și pasiune. DUO KITHARSIS au făcut senzație pe scena Blue TheatreRevolution University Contest. Pasiunea celor doi muzicieni de a cânta la chitară clasică a ajuns la inimile oamenilor. Sensibilitatea transmisă prin cântece a creat o seară magică, romantică și o amintire de neuitat pentru mulți spectatori. Studenții Facultății de Arte s-au alăturat trupei DUO KITHARSIS și ne-au încântat cu câteva poezii de dragoste, poezii emoționante, sincere și recitate din tot sufletul. Îmbinate împreună, muzica și poezia, s-a creat o atmosferă pe care greu o vom uita. Spectacolul a liniștit sufletele oamenilor, a bucurat, a creat emoții frumoase și a captivat publicul până la final. 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Puzzle” – Trofeul pentru cel mai bun spectacol la „Blue Theatre Revolution University Contest” din Constanta

06 Sep 2022 862

Proiectul cultural-artistic “Blue Theatre Revolution University Contest” continuă competiția!

05 Sep 2022 1189

Festivalul tinerilor actori la Constanța - Blue Theatre Revolution University Contest”

02 Sep 2022 683

Proiectul cultural-artistic „Blue Theatre Revolution University Contest”, în plină desfășurare

01 Sep 2022 576

Proiectul cultural-artistic “Blue Theatre Revolution University Contest” a început cu succes!

30 Aug 2022 1187

Un nou festival pentru iubitorii de teatru Proiect cultural-artistic - “Blue Theatre Revolution University Contest”

29 Aug 2022 1566

Proiect cultural-artistic pentru iubitorii de teatru Începe festivalul „Blue Theatre Revolution University Contest”

27 Aug 2022 610