Primul festival Christian Pop-Rock organizat în România. Fonduri vor fi direcţionate spre ucrainenii aflaţi în nevoie

festival Foto Pixabay
  • Stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca va fi gazda, în perioada 15-16 iulie, a primului festival Christian Pop-Rock organizat în România, eveniment care va reuni artişti consacraţi din toată lumea.

"Un nou festival se lansează pe scena românească: HeartBeats Festival, primul festival de Christian Pop-Rock, are loc pe Cluj Arena în 15-16 iulie 2022. HeartBeats Festival, locul unde inimile bat împreună în acelaşi ritm, invită tinerii să se bucure de o experienţă cu totul nouă de eveniment. Primul festival de muzică Christian Pop-Rock din România are loc pe Cluj Arena, în 15-16 iulie 2022! Două zile de muzică live cu artişti celebri din America, Europa şi Australia şi speakeri de renume internaţional. În cele două zile de festival, pe scena Cluj Arena vor urca 10 formaţii din ţară şi din străinătate, artişti renumiţi în industria internaţională de profil: Jeremy Camp (SUA), Planet Shakers (Australia), Austin French (SUA), 4UBAND (Ucraina), Tabăra 477 (Ro), Sanctus Pro Deo (Ro) şi alţii. Alături de ei, speakeri precum Nick Hall şi John Maxwell - unul dintre cei mai cunoscuţi experţi mondiali în leadership - vor aduce experienţa lor remarcabilă de lideri şi de predicatori", se arată într-un comunicat trimis, miercuri, de organizatori.

Potrivit sursei citate, HeartBeats Festival este un produs cultural inedit, un concept nou de eveniment, centrat în jurul creştinismului şi al unui altfel de entertainment, care invită la exprimarea libertăţii, a bucuriei în vremuri de nesiguranţă, la speranţă şi unitate indiferent de confesiunea religioasă.

"Este o realizare extraordinară că putem organiza în România cel mai mare festival de Christian Pop-Rock din Estul Europei. A fost nevoie de mult curaj pentru această primă ediţie a HeartBeats Festival şi suntem recunoscători partenerilor care au lucrat cu noi pentru a o face posibilă. Într-o lume care ne oferă noi motive de nesiguranţă în fiecare zi, HeartBeats este un spaţiu al speranţei şi unităţii, un loc în care să ne simţim bine împreună şi să celebrăm căutarea sensului personal şi colectiv", declară, conform comunicatului, Lucian Mustaţă, organizator HeartBeats Festival.

În comunicat se precizează că o parte din fonduri vor fi direcţionate spre ucrainenii aflaţi în nevoie.

"Festivalul este conceput ca un eveniment ecumenic, care se adresează tinerilor din România şi din ţările vecine. (...) Evenimentul se adresează în primul rând adolescenţilor şi tinerilor şi este deschis familiilor, fiind un festival kids friendly. (...) În fiecare an, HeartBeats Festival susţine o cauză caritabilă, prin direcţionarea a o parte din profiturile obţinute în urma evenimentului. Ediţia din 2022 este dedicată refugiaţilor din Ucraina, iar jumătate din profitul obţinut va merge către Fundaţia World Vision România. În plus, în cadrul evenimentului va fi organizată o campanie de strângere de fonduri în parteneriat cu Fundaţia, iar sumele strânse vor completa donaţia din partea organizatorului şi vor fi folosite de World Vision România ca parte din intervenţia în contextul situaţiei din Ucraina", se menţionează în comunicat. 


Sursa AGERPRES
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Distracție la malul mării. Începe KIMARO, cel mai mare festival de muzică românească

12 Aug 2021 2036

NEVERSEA, Ziua 4. The Script, show extraordinar în ultima zi a festivalului! Vama, Steve Aoki și Scotter au completat seara (galerie foto+video)

09 Jul 2018 3913

Ştiaţi că...? Artistul care şi-a dat foc la chitară...

18 Jun 2015 2223

Iubitorii de muzică rock din Constanța, invitaţi la un festival inedit

15 Apr 2015 1613