Cultura

Proiecție de gală a filmului românesc „Mo“, la Centrul pentru Tineret „Jean Constantin“

Proiecția de gală a peliculei românești „MO”, în regia lui Radu Dragomir, va avea loc sâmbătă, 12 octombrie, începând cu ora 18:00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.
 
Filmul, care se bazează pe o poveste adevărată, îi are ca protagoniști pe Dana Rogoz, Mădălina Craiu și Răzvan Vasilescu și este considerat cel mai provocator film românesc al anului. Acesta aduce în discuție subiectul delicat al abuzului de putere și al șantajului sexual la care sunt supuse tinere femei în România.
 
Pelicula a avut premiera mondială la TIFF 2019 și a fost primit cu căldură atât de către public, cât și de presă și critica de specialitate.
 
Producția vine să mai aducă o mărturie, pe fondul terenului minat generat de mișcarea #metoo, și să pună în lumină situația victimelor supuse hărțuirii și necesitatea luării de poziție și a solidarității între tinerele abuzate.
 
Debutul regizoral al lui Radu Dragomir, „Mo” - o producție Scharf Film Production și Strada Film - a fost selectat în competiția oficială de la Sarajevo. Filmul este realizat cu sprijinul CNC, finanțator fiind Media Investment și Optimum Media.
 
Sursa foto: Facebook / Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”‎ 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pelicula mult iubită de copii “Santa & Cie - Moș Crăciun în misiune” revine la Centrul Multifuncţional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” Constanţa

27 Dec 2018 914

„Moș Crăciun în misiune” la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanța

17 Dec 2018 964

Figurantul Moștenitorul Contesei de Foy (galerie foto)

24 Aug 2018 1771

Primul film în aromână ajunge în SUA și Macedonia

04 Mar 2014 1703

«Dacii - Adevăruri tulburătoare 2012» Un film documentar răstoarnă toată istoria noastră

16 May 2012 2889