Puştiul Louis Munteanu a dat iar gol Atacanţii FC Viitorul au semănat pericol în careul lui Sepsi Sf. Gheorghe

FC Viitorul a învins categoric Sepsi Sf. Gheorghe la Ovidiu, scor 4-1, în etapa a 17-a a Ligii 1, oaspeţii jucând însă din minutul 36 cu doi jucători mai puţin pe teren. Gică Hagi, managerul tehnic al echipei constănţene, a remarcat că FC Viitorul evoluează foarte bine acasă, iar în partida cu Sepsi atacanţii săi au semănat pericol în careul advers.     
 
„Erau importante cele trei puncte. Arătăm încă o dată că jucăm bine acasă. Avem putere, avem forţă. E o victorie frumoasă, mai ales că venim după o săptămână în care s-a mai şi sărbătorit şi mi-a fost teamă că băieţii nu vor fi suficient de concentraţi. Sepsi a schimbat antrenorul şi ştiam că Leo e mai agresiv ca stil de joc decât tehnicianul precedent, astfel că Sepsi va veni mai sus şi va face presiune pe cei trei fundaşi centrali. Trei pe trei şi trebuia să jucăm în linia a doua, linia a treia. Uşor-uşor, va veni mai multă încredere, ceea ce e bine pentru noi. Arătăm bine în această perioadă“, a menţionat Gică Hagi.  
 

Zoua, accidentare serioasă

 
FC Viitorul a început meciul cu Sepsi cu atacanţii Rivaldinho şi Zoua, dar cel de-al doilea s-a accidentat de timpuriu şi a fost înlocuit de puştiul de 17 ani Louis Munteanu, care a reuşit să marcheze (în minutul 52), după cum a făcut-o şi Rivaldinho (79). „Am început bine, dar s-a accidentat Zoua şi a intrat în locul lui un copil fantastic, care demonstrează că merită să-i dăm şansă. A făcut un meci foarte bun, şi el, şi Riva. Aveam nevoie de atacanţi şi s-a văzut în această seară (n.r. luni seară) că am avut doi atacanţi care au fost periculoşi în careu. Cât a stat în teren, şi Zoua a fost periculos, a făcut lucruri bune. Cred că e o accidentare gravă, ruptură musculară, care îl va ţine mult timp în afara terenului“, a mai spus Hagi. Louis Munteanu a debutat în Liga 1 luna trecută, pe 27 octombrie, iar în cele patru meciuri jucate de atunci a înscris deja de două ori!
 

L-a remarcat şi pe Virgil Ghiţă

 
„Regele“ a subliniat şi revenirea pe teren (după o absenţă mai lungă, din pricina unei accidentări) a stoperului Virgil Ghiţă. „A înscris, are încredere, arată bine, e un fundaş central complet, are calităţi fizice foarte bune, joc de cap, construcţie bună, marcaj, forţă. E un jucător interesant. Prin revenirea sa pe teren, echipa de tineret a câştigat un jucător şi poate va fi şi mai sus. Vom vedea“, a menţionat managerul tehnic al FC Viitorul.
 

„Eu trebuie să vorbesc de ale mele“

 
Cei de la Sepsi s-au declarat nemulţumiţi de arbitrajul din confruntarea de la Ovidiu, iar pe marginea acestui aspect Hagi a spus: „Fiecare are opinia lui. Nu vreau să o comentez pe a lor. Eu am văzut meciul nostru. Am văzut însă foarte multe faulturi, pe contraatac, pe lucruri importante. Eu cred că echipa mea a jucat bine, a căutat golul, a construit mult, a încercat să joace fotbal. Eu trebuie să vorbesc de ale mele“.
 

Mai mulţi spectatori la stadion!

 
Managerul tehnic al fostei campioane a României a mai subliniat că, în club, „trebuie să muncim şi să găsim o soluţie prin care să aducem mai multă lume la stadion. Probabil ne-am obişnuit să venim numai la meciurile mari şi, cum următoarele două (n.r. de la Ovidiu) vor fi importante (n.r. cu Astra Giurgiu, joi, 5 decembrie, de la ora 20.30, şi cu FCSB, duminică, 15 decembrie, de la ora 20.30), probabil va fi iar stadionul plin“.
Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)
 
Citeşte şi:
 
FC Viitorul a făcut scor cu Sepsi Sf. Gheorghe şi a revenit pe locul doi în Liga 1 (galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - CFR Cluj Hagi - „Întâlnim un adversar foarte puternic, dar unicul nostru obiectiv e victoria“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 1584

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1046

Egal între Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Farul Constanța, după un meci cu multe ocazii de gol

05 Apr 2024 841

UPDATE. Superliga 2023/2024. Farul Constanța - FCSB Hagi - „Pentru noi, doar victoria contează. Încercăm să facem un meci complet“ (VIDEO)

30 Mar 2024 1114

Trei fotbaliști de la Farul Constanța în echipa etapei. Gheorghe Hagi, antrenorul rundei

19 Mar 2024 895

Farul Constanța Hagi, decizie luată în privința căpitanului de echipă. „Identitatea noastră înseamnă academia. Revenim la origini“ (GALERIE FOTO)

17 Mar 2024 1573

Patru fotbaliști de la Farul Constanța, convocați la loturile naționale Under-20 și Under-21 ale României (GALERIE FOTO)

16 Mar 2024 955

Hagi, după Rapid - Farul Constanța 1-2 „Am făcut probabil unul dintre cele mai bune meciuri în deplasare din acest campionat“

15 Mar 2024 1821

LIVE TEXT. Superliga 2023/2024 Farul Constanța, victorie uriașă cu Rapid în deplasare, la debutul în play-off. Louis Munteanu, dublă de senzație! (GALERIE FOTO + VIDEO)

15 Mar 2024 1012

UPDATE. Superliga 2023/2024. Rapid - Farul Constanța Hagi - „Sper să avem personalitatea pentru a ne impune jocul“ (VIDEO)

13 Mar 2024 1351

Sondaje de opinie Golgeterul de la Farul Constanța în sezonul 2023/2024. Un jucător, indicat de 46% dintre respondenți

18 Feb 2024 1090

Sondaj de opinie Cine credeți că va fi golgeterul Farul Constanța în sezonul 2023/2024 al Superligii?

11 Feb 2024 883

Campioana vs „lanterna“. Farul Constanța întâlnește Dinamo la Ovidiu Dina Grameni - „Nu ne vom uita la locul din clasament“

08 Feb 2024 2845

Farul Constanța a întrerupt seria de victorii a liderului FCSB „Marinarii“ au ajuns la șapte etape la rând fără înfrângere (GALERIE FOTO)

06 Feb 2024 860

UPDATE. Farul Constanța Golul lui Louis Munteanu din meciul cu FCSB, anulat eronat. Oficial de la Comisia Centrală a Arbitrilor

06 Feb 2024 1800