Talentul n-are vârstă La 14 ani, constănțeanul Bogdan Mihai Irimia obține încă un premiu național pentru talentul său artistic


 
  • Bogdan Mihai Irimia, elev în clasa a VIII-a a Colegiului Național de Arte „Regina Maria” Constanța, a obținut Marele Premiu al Concursului național „Arta sufletului” 
 
Constănțeanul Bogdan Mihai Irimia, elev în clasa a VIII-a D la Colegiul Național de Arte „Regina Maria”, a obținut de curând Marele Premiu al Concursului „Arta sufletului”, organizat de Asociația Culturală „Do Art” din Oradea.
 
Competiția, la care s-au înscris 129 de participanți din toată ţara, s-a adresat elevilor care studiază muzica, artele vizuale, teatrul şi dansul.
 
Talentatul elev constănțean a fost distins, de asemenea, cu Premiul I la secţiunea Teatru, după ce a interpretat monologul „Păpuşa de cârpă”, emoționantul poem semnat de Gabriel Garcia Marquez.
 
Bogdan Mihai Irimia este îndrumat de prof. Doiniţa Pîndic și nu este la prima recunoaștere a performanțelor sale artistice.

În anii trecuţi, Bogdan a mai participat la competiții de teatru sau muzică - studiază contrabasul, sub îndrumarea profesorului Andrei Răilean – obținând mereu rezultate remarcabile.
 


Citește și:
#ConstanțaEsteBine – Festivalul „Jean Constantin”, la final Performanțele micului artist Bogdan Mihai Irimia, pe timp de pandemie

 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 08 iulie 2021

09 Jul 2021 2332

#ConstanțaEsteBine – Festivalul „Jean Constantin”, la final Performanțele micului artist Bogdan Mihai Irimia, pe timp de pandemie

10 Sep 2020 2857

Festivalul Primăverii aduce noi premii Colegiului Național de Arte „Regina Maria”

03 Jun 2020 3218

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 17 septembrie 2018

19 Sep 2018 3490