Teatrul „Oleg Danovski” deschide stagiunea în sala de spectacole. În acest week-end, primul spectacol de balet


Începând cu acest week-end, evenimentele cultural-artistice ale Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” vor reveni pe scena sălii de spectacol.
Conform anunțului făcut în spațiul virtual, mâine, 18 septembrie, de la ora 19, este programat concertul „A Whole New World”, avându-i ca soliști pe Smaranda Drăghici, Doru Iftene, Aida Pascu, Madeleine Pascu, Răzvan Săraru, Daniela Vlădescu. Cu participarea Orchestrei și Corului Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski". Maestru cor Adrian Stanache. Dirijor Lucian Vlădescu


Ziua de duminică, 20 septembrie, ne aduce bucuria reîntâlnirii cu balerinii companiei, începând cu ora 19, fiind prezentată feeria „L'heure d'or de Paris”. Soliști: Alina Mavrodin-Vasiliu, Daniela Vlădescu, Marius Eftimie. Soliști balet: Irina Mihaiu, Adrian Mihaiu, Bogdan Bîrsănescu, Cătălina Iliescu, Oana Dincă, Mayura Takase, Ryan Brown


Sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 19, opereta „Voievodul Țiganilor” J. Strauss, ne prilejuiește revederea unei lucrări de forță din repertoriul Teatrului „Oleg Danovski”. Soliști Doru Iftene, Laura Eftimie, Lucia Mihalache, Silvia Simionescu, Daiana Gavrilescu, Constantin Acsinte, Mădălin Băldău, Marius Eftimie, Bogdan Ocheșel, Octavian Minea, Cristian Parmac, Ștefan Acsinte, Marian Irimia, Iulian Bratu, Matias Eftimie, David Popescu. Regia artistică, Libret, Text proză, Scenografie, Light design – Lucia Cicoară-Drăgan. Dirijor Gheorghe Stanciu. Maestru cor Adrian Stanache


Duminică, 27 septembrie, de la ora 19, „Elixirul Dragostei”, de G. Donizetti, va încheia stagiunea lunii septembrie 2020. Soliști Laura Eftimie, Mădălin Băldău, Marius Eftimie, Bogdan Ocheșel, Mihaela Ionescu. Regia artistică - Ognian Draganov. Scenografia - Cătălin I. Arbore. Dirijor Sebastian Pascale. Maestru cor Adrian Stanache


Biletele vor putea fi achiziționate conform diagramei atât la Agenția de bilete aflată în incinta instituției (intrarea dinspre parc), cât și online accesând www.tnobconstanta.ro/bilete. Prezența publicului în sală se va face în funcție de ordinea vânzării locurilor.
Programul Agenției de Bilete

Luni 11:00-17:00
Marți - închis
Miercuri – joi – vineri 11:00-17:00

Sâmbătă - Duminică 17:30 - 18:45 (închis în zilele fără spectacol)
 

Măsuri sporite de siguranță pentru protecția spectatorilor

Chiar dacă forma în care se vor prezenta spectacolele va fi diferită de cea pe care o cunoașteți, acest lucru nu va împiedica ca actul artistic să se desfășoare conform cerințelor. Spectacolele se vor derula fără pauză și vor dura de la 1 oră și 30 minute până la maxim 2 ore.
Regiile vor fi adaptate noilor condiții de distanțare și de siguranță.
Locul orchestrei (la spectacolele de operă și de operetă) va deveni scena în locul fosei.
Obligațiile pe care le au spectatorii în această situație dificilă și deosebită:
Accesul în instituție se face cu respectarea de către participanți a distanțării de minimum 1,5 m. De asemenea, vizitatorii vor respecta distanța regulamentară de 1,5 m între persoane la intrarea/ieşirea din locaţie/casa de bilete.

Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) şi temperatură mai mare de 37,3°C. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în spaţiul destinat.
Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata spectacolului. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul.

Vizitatorii vor utiliza covoarele cu dezinfectant pentru încălţăminte aflate la intrare.
Publicul este încurajat să îşi dezinfecteze mâinile cu dezinfectat avizat pe bază de alcool care este pus la dispoziţie.
Publicul este încurajat să achiziționeze bilete pe cât posibil online, astfel încât contactul fizic să fie minimizat în locaţii.
Este interzisă transmiterea pliantelor, broşurilor şi altor materiale informative în format fizic către alte persoane.
Intrarea şi ieşirea din locaţie se vor efectua prin locurile indicate, gradual, rând cu rând, astfel încât să nu se creeze aglomeraţie: accesul în sală se va face în ordinea venirii spectatorilor, fără a staţiona pe hol, sau în cazul în care acest lucru nu este posibil accesul în sală se va efectua începând cu rândurile cele mai îndepărtate de intrarea în sală; ieşirea din sală se va efectua începând cu rândurile cele mai apropiate de ieşirea din sală, pe uşile de evacuare.
Se interzice spectatorilor consumul de alimente şi băuturi în incinta instituţiei, cu excepţia lichidelor ambalate individual.
Vizionarea spectacolelor este permisă numai cu păstrarea locului individual în sală şi a purtării măştii de protecţie.
Așezarea publicului în sală se va face conform regulilor de distanțare așa încât capacitatea sălii nu va fi mai mare de 150 de locuri.
Accesul la spectacolele instituției se face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului și până la ora specificată pe bilet.


Citește și:

„Marea și muzica” și „O Sole Mio”, spectacolele acestui week-end în balconul Teatrului „Oleg Danovski”


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sămbătă, spectacolul „Ma dame”, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța

28 Mar 2024 377

Spectacolele lunii aprilie la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța

26 Mar 2024 447

Spectacolele pregătite de TNOB Constanța pentru această săptămână

26 Mar 2024 355

Spectacole de excepție în aprilie la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski"

25 Mar 2024 648

Opereta „O noapte la Veneția” de J. Strauss, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța

23 Mar 2024 524

Pe aripile muzicii latino, spectacolul „Amor caliente”, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța

22 Mar 2024 447

Sâmbătă, 30 martie 2024, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”Constanța ne încântă cu spectacolul „Ma dame”

20 Mar 2024 564

„Elixirul dragostei“, un spectacol de neuitat la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța

16 Mar 2024 461

La Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța- opereta „O noapte la Veneția”

16 Mar 2024 446

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța Pe aripile muzicii latino şi latino-americane, cu „Amor caliente”

14 Mar 2024 609

„Elixirul dragostei”, eveniment la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța

12 Mar 2024 533

Spectacolele oferite de Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța pentru finalul săptămânii

11 Mar 2024 876

„Traviata“ în interpretarea remarcabilă a soliștilor și artiștilor de la TNOB Constanța

09 Mar 2024 515

„Boema” de Puccini, pusă în scenă la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța

08 Mar 2024 562

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski" Constanța invită publicul la operele „Boema" și „Traviata"

06 Mar 2024 581