Teatrul „Oleg Danovski” deschide stagiunea în sala de spectacole. În acest week-end, primul spectacol de balet


Începând cu acest week-end, evenimentele cultural-artistice ale Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” vor reveni pe scena sălii de spectacol.
Conform anunțului făcut în spațiul virtual, mâine, 18 septembrie, de la ora 19, este programat concertul „A Whole New World”, avându-i ca soliști pe Smaranda Drăghici, Doru Iftene, Aida Pascu, Madeleine Pascu, Răzvan Săraru, Daniela Vlădescu. Cu participarea Orchestrei și Corului Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski". Maestru cor Adrian Stanache. Dirijor Lucian Vlădescu


Ziua de duminică, 20 septembrie, ne aduce bucuria reîntâlnirii cu balerinii companiei, începând cu ora 19, fiind prezentată feeria „L'heure d'or de Paris”. Soliști: Alina Mavrodin-Vasiliu, Daniela Vlădescu, Marius Eftimie. Soliști balet: Irina Mihaiu, Adrian Mihaiu, Bogdan Bîrsănescu, Cătălina Iliescu, Oana Dincă, Mayura Takase, Ryan Brown


Sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 19, opereta „Voievodul Țiganilor” J. Strauss, ne prilejuiește revederea unei lucrări de forță din repertoriul Teatrului „Oleg Danovski”. Soliști Doru Iftene, Laura Eftimie, Lucia Mihalache, Silvia Simionescu, Daiana Gavrilescu, Constantin Acsinte, Mădălin Băldău, Marius Eftimie, Bogdan Ocheșel, Octavian Minea, Cristian Parmac, Ștefan Acsinte, Marian Irimia, Iulian Bratu, Matias Eftimie, David Popescu. Regia artistică, Libret, Text proză, Scenografie, Light design – Lucia Cicoară-Drăgan. Dirijor Gheorghe Stanciu. Maestru cor Adrian Stanache


Duminică, 27 septembrie, de la ora 19, „Elixirul Dragostei”, de G. Donizetti, va încheia stagiunea lunii septembrie 2020. Soliști Laura Eftimie, Mădălin Băldău, Marius Eftimie, Bogdan Ocheșel, Mihaela Ionescu. Regia artistică - Ognian Draganov. Scenografia - Cătălin I. Arbore. Dirijor Sebastian Pascale. Maestru cor Adrian Stanache


Biletele vor putea fi achiziționate conform diagramei atât la Agenția de bilete aflată în incinta instituției (intrarea dinspre parc), cât și online accesând www.tnobconstanta.ro/bilete. Prezența publicului în sală se va face în funcție de ordinea vânzării locurilor.
Programul Agenției de Bilete

Luni 11:00-17:00
Marți - închis
Miercuri – joi – vineri 11:00-17:00

Sâmbătă - Duminică 17:30 - 18:45 (închis în zilele fără spectacol)
 

Măsuri sporite de siguranță pentru protecția spectatorilor

Chiar dacă forma în care se vor prezenta spectacolele va fi diferită de cea pe care o cunoașteți, acest lucru nu va împiedica ca actul artistic să se desfășoare conform cerințelor. Spectacolele se vor derula fără pauză și vor dura de la 1 oră și 30 minute până la maxim 2 ore.
Regiile vor fi adaptate noilor condiții de distanțare și de siguranță.
Locul orchestrei (la spectacolele de operă și de operetă) va deveni scena în locul fosei.
Obligațiile pe care le au spectatorii în această situație dificilă și deosebită:
Accesul în instituție se face cu respectarea de către participanți a distanțării de minimum 1,5 m. De asemenea, vizitatorii vor respecta distanța regulamentară de 1,5 m între persoane la intrarea/ieşirea din locaţie/casa de bilete.

Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) şi temperatură mai mare de 37,3°C. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în spaţiul destinat.
Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata spectacolului. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul.

Vizitatorii vor utiliza covoarele cu dezinfectant pentru încălţăminte aflate la intrare.
Publicul este încurajat să îşi dezinfecteze mâinile cu dezinfectat avizat pe bază de alcool care este pus la dispoziţie.
Publicul este încurajat să achiziționeze bilete pe cât posibil online, astfel încât contactul fizic să fie minimizat în locaţii.
Este interzisă transmiterea pliantelor, broşurilor şi altor materiale informative în format fizic către alte persoane.
Intrarea şi ieşirea din locaţie se vor efectua prin locurile indicate, gradual, rând cu rând, astfel încât să nu se creeze aglomeraţie: accesul în sală se va face în ordinea venirii spectatorilor, fără a staţiona pe hol, sau în cazul în care acest lucru nu este posibil accesul în sală se va efectua începând cu rândurile cele mai îndepărtate de intrarea în sală; ieşirea din sală se va efectua începând cu rândurile cele mai apropiate de ieşirea din sală, pe uşile de evacuare.
Se interzice spectatorilor consumul de alimente şi băuturi în incinta instituţiei, cu excepţia lichidelor ambalate individual.
Vizionarea spectacolelor este permisă numai cu păstrarea locului individual în sală şi a purtării măştii de protecţie.
Așezarea publicului în sală se va face conform regulilor de distanțare așa încât capacitatea sălii nu va fi mai mare de 150 de locuri.
Accesul la spectacolele instituției se face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului și până la ora specificată pe bilet.


Citește și:

„Marea și muzica” și „O Sole Mio”, spectacolele acestui week-end în balconul Teatrului „Oleg Danovski”


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doliu la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța

24 Apr 2021 3052

Doliu la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski. Zeci de mesaje de condoleanțe

07 Mar 2021 3480

#citeșteDobrogea In Memoriam Jean Badea. Astăzi ar fi împlinit 85 de ani

03 Mar 2021 2062

UPDATE Teatrul „Oleg Danovski” Concertul simfonic din această seară a fost reprogramat pentru luna martie

26 Feb 2021 2622

Evenimentele culturale ale acestui week-end, pe scenele constănțene

19 Feb 2021 2601

Constanța Programul teatrului ”Oleg Danovski” în acest weekend

10 Feb 2021 2314

Artiștii constănțeni se întorc pe scenă. La Teatrul „Oleg Danovski”, chiar din această seară

05 Feb 2021 2838

Reacția managerului Daniela Vlădescu, la primirea Ordinului „Meritul cultural” „Îi felicit pe toți cei care au slujit cu dăruire și talent această instituție de tradiție și de prea mult timp încercată”

19 Jan 2021 2607

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ Constanța, decorat de președintele Klaus Iohannis

15 Jan 2021 1319

Luați loc în fotoliul de acasă! E premieră la Teatrul de Stat – spectacol-lectură „Copilul acesta”

08 Jan 2021 2754

A cântat și la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“ Doliu în lumea muzicii. Un celebru tenor s-a stins din viață

26 Nov 2020 1543

Concursul "Constanța International Competition-Festival for Young Pianists", la a treia ediție. Iată câștigătorii!

05 Nov 2020 1061

Șase spectacole ale Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului au fost anulate Directorul Daniela Vlădescu speră în derogări pentru repetițiile la cele două premiere

04 Nov 2020 3576

Daniela Vlădescu despre ediția a 46-a a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului „Vom porni aventura cea mai aventuroasă”

31 Oct 2020 4343

Teatrul "Oleg Danovski" anunță ediția a 46-a a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului

29 Oct 2020 3042